Топ матраци Verthora

Топ матраци Verthora

Топ матраци Verthora в SleepZone.bg

Verthora е бранд с уникални по рода си ергономични продукти, между които и топ матрак, притежаващ ядро от специализирана пяна с патентована Traction система. Това е технология, която щадящо разтяга гръбнака, благодарение на меки и еластични ребра. Този вид конструкция е подходяща предимно за хора, страдащи от болки в гърба, дискова херния, сколиоза и други, както и за активни спортисти, нуждаещи се от интензивно възстановяване на мускулатурата и максимално релаксиращ сън.
 

Предимства на топ матрак Verthora

Чрез специфичната структура на материала, от който е изработено ядрото на топ матрак Verthora - VertheStrech, гръбначният стълб деликатно се обтяга, увеличава се разстоянието между прешлените и постепенно се възвръща анатомичната му позиция. Точно това отличава топ матрак Verthora от останалите топ матраци на пазара и го прави предпочитан от хора с болки в гърба, кръста, както и такива със специфични гръбначни заболявания. Ортопедичните характеристики на VertheStrech са предпоставка за здравословен сън и максимално отпускане на тялото. Дамаската, от която е изработен калъфа, е еластична, за да не възпрепятства свободното движение на ребрата, нагаждащи се спрямо позицията на тялото. Калъфът е сваляем, за да поддържате лесно чиста средата за сън. Топ матракът е идеално решение, ако не ви се сменя основния матрак. Може да го поставите както върху неудобен матрак, така и върху разтегателен диван.
 

Как да поръчате топ матрак Verthora от SleepZone.bg?

Топ матрак VertheStrech се предлага както в стандартни, така и в нестандартни размери. Стандартни единични размери са 80/200, 82/190, 90/200, 100/200, 120/200, а стандартни двойни 140/200, 160/200, 164/190, 180/200 и 200/200. Ако желаете да поръчате някой от стандартните, може да го направите по няколко начина:
  • на тел. 0882 122 174, където професионални консултанти ще ви съдействат
  • на e-mail: office@sleepzone.bg като напишете данните за поръчката
  • в чат системата на сайта, която ще ви се появи в долния десен ъгъл на екрана
  • лесно и бързо през сайта чрез избор на размер и бутон "Добави в количката"
Ако размерът, който ви е необходим, не е от изброените, тогава поръчка може да направите на телефона на сайта или в чат системата, където ще получите и индивидуална цена за изработката. 
 

Безплатна доставка на топ матраци Verthora

В SleepZone.bg всички продукти (без изключение) са с безплатна доставка до дома ви, включително и топ матраци Verthora. Поръчвайки от нас, заплащате само стойността на продукта, без други допълнителни такси и задължения. Доставяме до София, Бургас, Добрич, Пловдив, Стара Загора, Варна, Шумен, Разград, Силистра, Сливен, Димитровград, Хасково, Ямбол, както и до всяко друго населено място в България, дори до най-малките села. Възполвайте се и вземете продукт Verthora, който ще ви гарантира здравословен и регенериращ сън.
Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Приложи
Подреди по
Подреди по