Топ матраци ТЕД

Топ матраци ТЕД

Предимства на топ матраци ТЕД в SleepZone.bg

Водещи в продукцията на спални продукти - матраци, топ матраци, спални и различни други аксесоари за съня в България са матраци ТЕД. От най-търсените на пазара продукти са топ матраците, понеже осигуряват по-добро качество на съня на ниска и достъпна за потребителя цена. Функцията им е да подобряват комфорта, когато използваният от нас матрак вече се е износил или деформирал, но нямаме възможност да го сменим. Също, идеален избор са и ако разполагаме с разтегателен модел диван, който се използва и за сън. Тогава определено комфорта не е на очакваното ниво, затова предпочитани в този случай са топ матраците. Поставени отгоре, допълват комфорта. В зависимост от изискванията си, всеки клиент може да избере материалът за топ матрака, така че да отговаря индивидуално на неговите условия за удобство.

 

Разликата в топ матраците, изработени от различни материали

Топ матраци ТЕД ще срещнете в изработка от няколко вида материали, като основният и най-предпочитан е мемори пяната. Моделите топери с този тип материал са по-меки на усещане и са подходящи за употреба, ако имате твърд основен матрак, който не ви осигурява нужното удобство. При диваните с по-висока твърдост отново е добре да заложите на топ матрак ТЕД с мемори пяна, който да подобри удобството. Мемори пяната предоставя висок комфорт поради способността си да се наглася според формите на тялото. Разпределя оптимално тежестта в различните части, за да не се усеща напрежение по време на сън. При много от моделите дори е вложена мемори пяна от ново поколение, която е с обогатени гел капсули в състава си, които придават освежаващ и охлаждащ ефект. Тези топ матраци ТЕД са предпочитан вариант, когато клиентът се изпотява прекомерно по време на сън - тогава топ матрак с охлаждащ ефект е най-добрият избор, който би могъл да направи. Друг материал, използван от ТЕД за изработка на топ матраци, е профилираната пяна, средна на твърдост - също предпочитана. При моделите със специфично профилиране на пяната има още едно предимство - с лек масажиращ ефект са върху организма, подпомагайки кръвообращението. Освен материалите, употребявани в ядрата, от матраци ТЕД залагат и на отличното качество на дамаските. Те също са от важност при всеки един топ матрак ТЕД, тъй като специално за топ матраците е много важно да не се случва приплъзване от основния матрак. Най-предпочитан от всички топ матраци ТЕД е моделът Silver Memory, именно заради текстилът си, който е прошит със сребърни нишки - със силно изразено антибактериално действие.

 

Достъпни цени за всеки топ матрак ТЕД

В SleepZone.bg се актуализират редовно цените на топ матраци ТЕД с привлекателни промоции, така че да ви дадем възможност да се сдобиете с висококачествен топер на приемлива и по-ниска цена. Когато ви е необходим размер 82 / 190, 90 / 200, 114 / 190, 120 на 190, 140 на 200, 144 / 190, 160 / 200, 164 / 190 или 180 на 200 може да го селектирате от предоставеното в сайта меню и да го поръчате през платформата, но ако ви трябва топ матрак ТЕД с по-нестандартна и специфична изработка, трябва да се свържете с нас, за да ви предоставим цена на конкретен модел. В случай, че се колебаете или срещате трудност при избора, с радост ще ви помогнем и насочим за точният топ матрак ТЕД, който ще подобри съня ви. Независимо кой от продуктите ще изберете, SleepZone.bg ви предлага безплатна и бърза доставка до посочен от вас адрес. Доставки се правят до всеки един град или село в страната - областните Пловдив, Варна, София, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе и др., като и по-малки места, където доставката до дома е основно предимство.

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по