Топ матраци с високоеластична пяна

Топ матраци с високоеластична пяна

Топ матраци с високоеластична пяна

Топ матраците с високоеластична пяна са все по-търсени от клиентите, поради усещането на лекота и подкрепа, което гарантират по време на сън. Спомагат за правилна позиция на тялото, без възможност от пропадане, предотвратявайки възможността от появата на болки в различните части на тялото, породени от неправилна позиция. Високоеластичната пяна е изцяло от дишаща структура, което осигурява проветривост, антибактериалност и предотвратява възможността за поява на нежелани микроорганизми. Осигурете си здравословен и качествен сън и се насладете на удобство и комфорт.

Топ матраци с високоеластична пяна - водещи производители и модели

В SleepZone.bg предлагаме многообразие от модели на доказани фирми като MATTRO, ТЕД, НАНИ, Блян и други. Голяма част от асортимента на топерите с високоеластична пяна са комбинирани и с мемори пяна, мемори пяна с охлаждащо действие или други съставни части, с което гарантират разнообразие в спецификите на продуктите, така че да се осигури удовлетворение на всеки клиент. Един от водещите топери с високоеластична пяна на българския бранд MATTRO е Топ матрак Help 7 Zones, изработен със седем зони на комфорт, осигуряващ удобство на всяка част на тялото. Спомага и за правилната позиция на гръбнака, а релефните зони на модела придават масажиращ ефект и качествена почивка. Друго топ предложение на MATTRO е топер Алое Мемори - съставен от високоеластична пяна и слой мемори пяна, конструиран по технология - двете страни да са с различно усещане. Калъфът с алое вера притежава антибактериални свойства и предотвратява развитието на алергии. От матраци Блян произведоха топер топ Релакс,който предразполага тялото и ума към почивка и премахва усещането за дискомфорт. От едната страна повърхността на топера е гладка, гарантираща анатомичност, а от противоположната страна е с профил, създаващ усещане за лек масаж. Насладете се на релакс и почивка по време на сън и се събуждайте с усмивка, заредени за новия ден като подберете правилния модел топ матрак с високоеластична пяна.

Топери с високоеластична пяна - размери, промоции и безплатна доставка

Топ матраци с високоеластична пяна се изработват в голямо разнообразие от размери 72 / 190, 82 / 190, 82 / 200, 90 / 190, 90 / 200, 120 / 190, 120 / 200, 140 / 190, 144 / 200, 160 / 190, 160 / 200, 164 / 190, 180 / 200 и други. За нас в SleepZone.bg е важно клиента да бъде доволен, затова непрекъснато актуализираме промоционални активности на топ матраци с високоеластична пяна, достигащи намаления до -70%, така че да се снабдите с желан модел на ниска цена. И не само, предоставяме безплатна доставка до Бургас, София, Варна, Сливен, Шумен, Пловдив Ямбол, Пазарджик, Перник, Казанлък, Стара Загора, Русе, Кърджали, Велико Търново, Благоевград, Плевен и всеки друг град или село. Нашите консултанти са насреща на телефон 0882122174 и e-mail office@sleepzone.bg при необходимост от съвет за най-правилния модел, персонално подбран спрямо вашите нужди или за информация относно който и да е от продуктите.

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи