Топ матраци с охлаждащ ефект

Топ матраци с охлаждащ ефект

Охлаждащ топ матрак от SleepZone.bg - осигурете си мечтания релакс и прохладно усещане

Топ матраци с охлаждащ ефект са все по-желани и любими на потребителите, за които горещините през лятото влияят неблагоприятно на съня. Този тип топ матраци са съставени от cool gel memory пяна, чрез която се следват извивките на структурата, спомагайки на мускулатурата да се отпусне до максимум, а термочувствителния материал допринася за идеалната телесна температура, когато си почивате. Те са перфектното решение за постигане на релаксация, удобство и качествена опора на тялото.

Производители на топ матрак с охлаждащ ефект

Вследствие все по-голямата заинтересованост към охлаждащи топ матраци, все повече производители започват да ги изработват. Доказани със своето качество са MATTRO, ТЕД и Парадайс. Всеки един от моделите им е създаден след множество тестове и анализи, изработени с най-иновативни, екологични и висококачествени съставни елементи, така че да задоволят изискванията на всеки потребител. И не само това! За да бъдат достижими за всеки, често производителите ни изненадват с охлаждащ топ матрак на промоция. Някои от най-желаните топери са Топ матрак с охлаждащ гел Avangard и Diamond Cool Gel Memory. Тези два модела охлаждащи топ матраци на матраци MATTRO са с две страни, всяка с индивидуално усещане. Едната от страните е със съдържание на мемори пяна, благоприятстваща за мекотата и правилното разпределение на тялото, а другата страна е с кул гел мемори пяна, която е вид мемори пяна с включени гел капсули с охлаждащо действие, даряващи освежаване и предотвратяващи прекомерното потене. Друг интересен модел е на фирма ТЕД - топ матрак с охлаждащ ефект Adry Cool, който е с профилирана кул гел мемори пяна със 7 точки на комфорт.

Избор на правилния топ матрак с охлаждащ ефект - размери и ниски цени

За да подберете най-благоприятния за вас модел, първо е необходимо да сте наясно с размера, който е подходящ за вас. Топ матраци с охлаждащ ефект се изработват в много размери: 72 / 190, 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 114 / 190, 114 / 200, 120 / 190, 120/200, 140 / 190, 140 / 200, 144 / 190, 160 / 200, 164 / 190, 190/200, 180 / 200. Като при някои от тях има и опция за изработка в нестандартен размер. За ваше максимално удовлетворение, ние предоставяме безплатна доставка за вас до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Пловдив, Стара Загора, Несебър, Варна, Сливен, Шумен, Ямбол, Добрич, Русе, Видин, Плевен, Хасково, Велико Търново и всеки друг град или село. Ако мечтаете за топер, осигуряващ качествен и прохладен сън, топ матрак с охлаждащ ефект на промоция, стигаща до -75% е съвършено решение за вас.

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи