Топ матраци Парадайс

Топ матраци Парадайс

Топ матраци Парадайс от SleepZone.bg

Топ матраците най-често се употребяват, когато изпитваме дискомфорт докато спим или почиваме. Това обикновено се случва, ако матракът ни е стар или не сме го подбрали точно според индивидуалните си нужди за твърдост. Топ матраци Парадайс имат включени в портфолиото си няколко модела с височина 5-6 см, които се поставят отгоре на матрака или върху диван. Те значително повишават удобството, благодарение на материалите, от които се изработват. Няколко са вариантите, предлагани от Парадайс, между които може да изберете.
 

Видове топ матраци Парадайс

SleepZone.bg предлагаме няколко топ матрака с марка Paradise, с богато разнообразие от материали. Топер Memory е модел, предпочитан заради ядрото си, което е изцяло от мемори пяна. Мемори пяната е материал, който придава допълнителна мекота, което прави топера подходящ при изпозване върху по-твърд матрак или диван. Свойството й да възприема формите на тялото гарантира високото ниво на комфорт. Освен с ядро от мемори пяна, има и модел с Memory Gel пяна - топ матрак Парадайс CoolSense Memory Gel. При този тип пяна има охлаждащ ефект, който го прави подходящ за хора, които се потят прекомерно по време на сън, както и за потребители, които не са привърженици на стандартната мемори пяна, която задържа топлината от тялото. Друг модел топ матрак Парадайс е Bamboo, изработен с ядро от профилирана еластична пяна, която е с деликатен масажиращ ефект върху организма. Всички модели топ матраци Парадайс получавате под формата на руло, което е предпоставка за лесно транспортиране. След като разпънете продукта, е необходимо да го оставите 48 часа, за да възприеме формата си, без да лягате отгоре. По този начин ще избегнете нежелана деформация на ядрото.
 

Начин на доставка, цени и размери на топ матраци Парадайс

Топ матраци Парадайс се доставят за наша сметка до посочен от вас адрес като е без значение дали ще е до голям град или до малко село в страната. Доставки се извършват до Варна, София, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, Сливен, Добрич, Шумен и други големи градове, както и до по-малки такива. Размерите, в които ще срещнете топ матраци Парадайс, са стандартни (82х190, 90х200, 120х190, 140х200, 144х190, 160х200, 164х190, 180x200 и др.), но могат да се поръчат и в размер по ваше желание, стига преди това да сте обсъдили това с нашите консултанти. Те ще ви предоставят както цена, така и срок за изпълнение на поръчката ви. Цените са напълно достъпни, като понякога ще срещнете продуктите и с допълнителни промоции, от които може да се възползвате.
Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по