Топ матраци НАНИ

Топ матраци НАНИ

Топ матраци НАНИ за по-голямо удобство

За качествен и възстановителен сън, изборът на идеален топ матрак е от решаващо значение. Топ матраци Нани са надеждно решение което обещава висока степен на качество и комфорт по време на почивка.

Топ матраци Нани - разновидности и предимства

Освен, че топ матрака ще ви предложи изключително усещане и отпускане на гърба, той ще ви предостави и възможността да си почивате в напълно здравословна среда. Всички топ матраци от Нани са изградени със специално проектирани, отворени клетъчни структури, които позволяват на топ матрака да диша. Именно тази технология ги предпазва от развиването на бактерии и микроби, които биха предизвикали раздразнения. Също така тази система не позволява задържане на топлина и нежелано изпотяване през нощта.

Топ матрак от Нани - лесна поддръжка

Лесната поддръжка на продуктите за сън е изключително важна за всички потребители. Именно поради тази причина и топ матраците на Нани разполагат със свалящи се калъфи, които предоставят по-лесна поддръжка и почистване.

Размери и цени в които ще срешнете топ матрак Нани

Както повечето производители на пазара, така и матраци Нани произвеждат продуктите си във следните размери 72х190, 82х190, 90х190, 90x200, 114x190, 114x200, топ матрак 120 190 от Нани, 140x200, 144x190, 160x200, топ матрак нани 164 190, 180x200. Но въпреки това може да поръчате топ матрак и по индивидуален размер. Цените в които се предлагат топ матраците са многообразни, както по-ниски и бюджетни, така и по-високи ако искате той да бъде от по-висок клас.

Безплатна доставка на топ матрак от Нани

За максимално удосбтво на всички клиенти, които поръчват от Sleepzone.bg, осигуряваме безплатна доставка до градовете Варна, Пазардик, Видин, Кюстендил, Гоце Делчев, София и други. За да поръчате бързо и лесно, може да се свържете с нас на посоченият телефон 0882 122 174 или чрез системата за чат в сайта ни. Ние с удоволствие ще ви съдействаме, за да изберете най-подходящия за вас и вашето семейство, топ матрак.

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи