Топ матраци MATTRO

Топ матраци MATTRO

Топ матраци Mattro, предлагани от SleepZone.bg

Матраци Mattro включват в портфолиото си от качествени продукти и богата гама от модели топ матраци. Топ матраците осезаемо повишават комфорта на неудобните стари матраци, а също и на деформирани или разтегателни дивани. Предимството на този тип продукт е в значително по-ниската цена от тази на матраците. Ако не разполагате с достатъчно голям бюджет за смяна на матрака, топ матраци Mattro са добро решение за постигане на желания комфорт на по-ниска цена. В зависимост от личните предпочитания за комфорт на всеки един потребител, се предлагат и различни по вид топ матраци, които стандартно могат да бъдат високи 4,5 - 8 см.

 

Топ матраци Mattro - видове и особености

Открийте своя топ матрак Mattro от разнородните по вид модели, предлагани от производителя. Тъй като от матраци Mattro се стремят да подсигурят комфорт на всеки един от клиентите си, те изработват топ матраци, различни по състав, с различна степен на твърдост и височина, така че да откликнат на всяко едно търсене, защото смятат, че всеки се нуждае от добър и качествен сън. Едни от най-търсените модели топ матраци Mattro са тези с мемори пяна. Мемори пяната е предпочитан материал от клиентите, заради допълнителната мекота, която предлага. Благодарение на свойството си да се нагажда спрямо анатомичните извивки на тялото, мемори пяната предлага оптимална поддръжка като предразполага пълното отпускане на мускулатурата и осигурява правилна позиция на гръбнака. Някои модели дори са с мемори пяна от ново поколение, в която са добавени Gel капсули, предоставящи охлаждащ ефект по време на сън. Друга разновидност топ матраци Mattro са моделите с ядро от високоеластична пяна в основата си. Този вид пяна предлага средна степен на твърдост и също е доста предпочитана сред потребителите. По-голямата част от тях не желаят да им е прекалено мек матрака или с по-висока от нормалната твърдост, затова топ матрак Mattro със средна твърдост идеално балансира твърдостта на основния матрак. При някои от моделите топ матраци Mattro, тази пяна е специално профилирана и зонирана спрямо частите на тялото така, че да предлага оптимално разпределение на тежестта му. По-твърди на усещане са топ матраците с полиуретанова пяна, които са предпочитан избор, когато матракът или старият диван са прекалено меки. За да постигнете баланс в този случай, модели като топ матрак Алое Полифлекс, например, са отлично решение. Топ матраци Mattro има и в различна комбинация от материали, които предлагат различно усещане от всяка страна. Такъв модел, например, е топ матрак Diamond Cool Gel Memory, който е съставен от два различни по вид мемори пяна - стандартна и с охлаждащ ефект от другата страна. Освен по материал, топ матраци Mattro се делят на модели с цип на калъфа и такива с несваляем калъф. Предпочитани са, разбира се, топ матраците с цип на калъфа. При тях имате възможността да сваляте и изпирате дамаската в домашни условия, за да поддържате високо ниво на хигиена. Дамаските на отделните топ матраци са различни, като и при тях има богато разнообразие: дамаска, обогатена с Алое Вера, такава със съдържание на лавандулови нано-капсули за спокоен сън, дамаски от най-висок клас New York, Diamond, Bublles текстил и други.

 

Топ матраци Mattro с атрактивни цени

Матраци Mattro са производителя, предлагащ най-големи и атрактивни отстъпки периодично на продуктите си, ето защо топ матраците им са предпочитани не само заради високото качество, а и заради достъпните цени, на които можете да закупите такъв тип продукт в период на промоция. Доказали се с годините на пазара, от Mattro отлично знаят какви материали и комбинации от тях да използват, за да подобрят качеството на сън на всеки един от клиентите си. В допълнение получавате продуктите им и с безплатна доставка от SleepZone.bg, без значение до кое населено място в страната. Доставяме както в най-големите градове като София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Сливен, Велико Търново, Стара Загора, така и до всяко едно малко селце в страната. Също така, ако се колебаете какъв модел или размер да изберете, може да се възползвате от професионалното обслужване на консултантите в сайта ни, които ще ви помогнат с избора на точният топ матрак за вас. Топ матраци ще откриете не само в стандартни размери като 82/190, 90/200, 120/190, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200, а и в много други размери, включително може да поръчате и по индивидуални такива. Възползвайте се от ниските цени, професионалното обслужване и качествените продукти, които предлагаме, за да спите необезпокоявано и комфортно!

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи