Топ матраци Магнифлекс

Топ матраци Магнифлекс

Топ матраци Магнифлекс - част от каталога на SleepZone.bg

 
Най-добрият избор, който може да направите, ако са ви нужни висококачествени и комфортни продукти, предоставящи добър и здравословен сън са Матраци Магнифлекс. Продуктите им се произвеждат в Италия и са без аналог на българския пазар. Освен двулицеви матраци, част от портфолиото им е запълнено и с топ матраци, използвани предимно за подобрение на комфорта, когато матракът ни се е деформирал и по някаква причина не можем да закупим нов. Възможно е и ползването на топ матрак върху нов основен матрак, когато искаме да увеличим височината му. Луксозните топ матраци Магнифлекс със сигурност ще ви подсигурят комфорт от най-високо ниво.
 

С какво топ матрак Магнифлекс е по-добър избор

Към момента Magniflex предлагат два модела топ матраци в портфолиото си, които обхващат широк обсег от изисквания, които имат клиентите. Най-поръчван модел е топ матрак MagniProtect, който е с ядро от най-предпочитания материал при топ матраците - Memory Foam 100%. Качеството на мемори пяната в този продукт е на впечатляващо ниво, така че да предостави несравнимо усещане по време на отмора. Чрез способността й да се нагажда спрямо формите на тялото, тя предлага анатомична опора на организма. За удобство на клиента, този модел топ матрак Магнифлекс е с четири ластика в краищата си, за да се захваща лесно към основния матрак, без да предизвиква дискомфорт чрез разместване. Подхождайки към клиентите си със стремеж към най-добро качество, от матраци Magniflex конструират моделите си така, че определено да са най-добрите, предлагани на пазара. С добавени меки влакна в състава си, модел MagniProtect предлага несравнима мекота и удобство, на които да се насладите по време на сън. Характерно и отличително при него е текстилът с антивирусна защита - улавя и елиминира вируси, създаден с идеята за борба с COVID-19, с успеваемост 99%. Друг топ матрак Магнифлекс е изключително елегантния и класен модел Virtuoso. Няма друг модел на пазара, който да е с по-добро качество. В състава си модел Virtuoso включва камилска вълна, кашмир, конски косъм и сатен. Гаранцията му е безсрочна като всички използвани материали са органични - подходящ за потребители търсещи натурални продукти за сън.
 

Как да поръчате топ матрак Магнифлекс?

От SleepZone.bg ви предлагаме няколко възможности за направа на поръчка - през сайта ни, чрез предоставената платформа, по телефона (0882 122 174), по e-mail или в чат системата на сайта в долния десен ъгъл. Имате възможност за поръчка на стандартни размери - 82х190, 90х200, 120х190, 140х200, 160х200, 180х200 и други, както и нестандартни такива, ако имате нужда от това. С удоволствие ще ви съдействат консултантите ни, ако имате нужда от насока. Доставката на продукта е безплатна, заплащате само стойността на продукта, без допълнителни такси до всички населени места в страната - Пловдив, София, Русе, Бургас, Варна, Сливен, Добрич, Шумен и всички останали по-малки или по-големи градове и села.
Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по