Топ матраци Латекс ЕКОН

Топ матраци Латекс ЕКОН

Топ матраци Латекс ЕКОН от SleepZone.bg

В сайта ни ще намерите многообразие от топ матраци, като част от тях са и топ матраци от латекс. Латекс ЕКОН са производителя, който предлага продукти, изработени изцяло с ядра от латекс - предпочитан материал, ако си търсите продукт с максимално доближаващи се до природата материали. Латексът се добива по естествен начин, като основно предимство е натуралната му защита срещу бактерии и акари, поради алкалните му свойства. Предпочитан е и заради издръжливостта си и по-високата еластичност, които предлага. Запарването при топ матраци Латекс ЕКОН също е сведено до минимум, благодарение на клетъчната структура на материала, която позволява на въздуха да циркулира безпроблемно. 
 

Видове топ матраци Латекс ЕКОН

Всеки топ матрак Латекс ЕКОН е създаден с много усет и отношение дори към най-малкия детайл, за да достигне до потребителя продукт, който максимално подобрява комфорта по време на сън. За да задоволят изискванията на по-широк кръг от потребители, от Латекс ЕКОН разработват няколко модела, всеки със своите си предимства. Всички топ матраци от латекс са със зонирани ядра. Седемте зони на комфорт спомагат поддържането на тялото в правилна позиция за сън, поради различната твърдост и опора, които предлагат във всяка една от зоните. Базовият топ матрак с латекс ЕКОН е висок 8 см и е със сваляем калъф. Предпочитан е заради достъпната си цена и практичност. Моделите Алое Вера и Стандарт 3D се различават от него със своите калъфи, които са с различен дизайн и обработка. Топ матрак Латекс ЕКОН Алое Вера, например, е със специализирана обработка на текстила чрез специален омекотител, съдържащ лечебното растение. Това прави калъфа на модела по-мек на допир, както е и предпоставка за по-чиста и хигиенична среда за сън. Друг модел топ матрак Латекс ЕКОН е 3D, характеризиращ се с по-висока степен на проветривост, заради дишащия борд на калъфа. Ако търсите възможно най-екологичния топ матрак, модел Натура е решение за вас. Изработен е изцяло с натурален латекс, а калъфът му е от 100% памук. Вътрешният му калъф също е от памучно трико, което прави модела подходящ за хора, склонни към алергии и с по-чувствителна кожа. 
 

Топ матрак Латекс ЕКОН на достъпна цена

Топ матраци Латекс ЕКОН често са в промоционална акция, което ви предоставя възможността да закупите желания от вас продукт на доста по-ниска цена от предвидената. Предлагат се във всички стандартни размери (82/190, 90/200, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 180/200 и др.), както и в индивидуална изработка по ваш размер. Съдействие за поръчка и консултация ще откриете в чата на сайта или на тел.0882 122 174. Доставката на топ матраци Латекс ЕКОН е за сметка на SleepZone.bg и безплатна за вас. Безпроблемно е доставянето дори до най-малките населени места според определения от куриерите график, а за големите градове като София, Русе, Бургас, Варна, Пловдив, Сливен, Шумен, Добрич, Стара Загора и много други, доставка има всеки ден. 
Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи