Топ матраци ISLEEP

Топ матраци ISLEEP

Топ матраци ISLEEP от SleepZone.bg

Топ матраците основно се ползват, за да се поставят върху стари и в по-често срещаните случаи некомфортни матраци, за които не можем да заделим средства и да заменим с нови. Точно затова, продукти като топ матраци ISLEEP, са необходими и подходящи за постигане на висок комфорт с по-малко средства. Моделите топ матраци ISLEEP обхващат височина от 3 до 6 см, като вие може да изберете този, който е по-подходящ за вас.

 

Предимства на топ матраци ISLEEP

ISLEEP са известна италианска марка, предлагащи единствено продукти от най-висок клас. Предпочитани са основно от потребители, които държат да получат здравословен сън и почивка. Всички модели топери, предлагани от ISLEEP, са с мемори пяна в основата си - материал, предразполагащ мускулатурата на тялото към максимално отпускане и релаксация. Топ матрак ISLEEP Smart Topper Aloe е изцяло с мемори пяна, възприемаща формите на тялото като се нагажда спрямо извивките. Лесен за транспортиране и подходящ за използване както вкъщи, така дори за къмпинги и каравани, благодарение на височината си от 3 см. Текстилът при този модел топ матрак ISLEEP е специално обработен и обогатен с Алое Вера, което гарантира здравословната среда за сън. За да не се получава дискомфорт по време на отмора, от ISLEEP са добавили 4 ластика в ъглите на топера, които не позволяват приплъзване от основния матрак и стабилизират продукта. Другият им модел VitalCare се отличава с разновидностите на материалите, използвани в състава му. Освен мемори пяна, има и добавена мека еластична пяна, която придава мекота дори на най-твърдия матрак. При него височината е 6 см, а в текстилът са вложени витамини. Отново е с ластици в четирите краища - важна особеност при топ матраците.

 

Ниска цена за топ матрак ISLEEP

Ако ISLEEP е марката, към която сте се насочили при избор на топ матрак, определено са високи изискванията към съня ви, които те ще оправдаят. Продуктите им са символ за качество и удобство, като в същевременно се предлагат и на достъпна за потребителя цена от SleepZone.bg. Не се колебайте да ни потърсите и да се консултирате с нас, ако имате затруднения при избора. Професионалният опит на служителите ни е дълъг и ще ви предложат най-подходящия за вас модел. Освен всичко, получавате продуктите и с безплатна до дома ви доставка, без излишни и допълнителни разходи.

Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по