Топ матраци Блян

Топ матраци Блян

Топ матраци Блян, предлагани от SleepZone.bg

Част от основните  в България производители на продукти, предлагащи здравословен сън, са именно матраци Блян. Определено впечатляват с иновативното си, креативно мислене и желанието им винаги да предоставят на клиентите си приятно усещане по време на отмора. Освен в матраците, са тясно специализирани и в произвеждането на топ матраци, които все повече навлизат в употреба и помагат на потребителите да получат добро качество на съня на по-ниска и достъпна цена. Удачен избор са, когато степента на удобство на матрака или дивана вече намалява. Тогава трябва да помислите или за нов матрак с добър състав, или за топ матрак, който да разполагате върху стария си модел матрак, за да подобрите комфорта му. Топ матраци Блян също са предпочитани и за употреба при разтегателните дивани, които в масовия случай не са достатъчно удобни за спане. Топ матракът е практичен продукт, който можете да поставяте отгоре, само при необходимост. 
 

Разновидности на топ матраци Блян

Всеки отделен топ матрак Блян е с индивидуални специфики, така че гамата им от продукти да отговаря на по-широк кръг от потребители. Без значение дали търсите топер, който да омекотява твърдия ви матрак или такъв, който да придава по-висока твърдост на сегашния ви мек матрак, от каталога на Блян ще откриете подходящ за вас модел. С разнообразието от вложените материали в състава на ядрата, топ матраци Блян предоставят различно усещане. Предпочитани от клиентите са топ матраци с мемори пяна в състава си, които се адаптират отлично по анатомичните извивки на тялото и задържат топлината му, възприемат формите му и придават несравним комфорт. Също, от богатото портфолио на Блян ще срещнете и модели с HR (плътна и високоеластична) пяна, омекотена Body Care пяна, анатомична и специално профилирана пяна с масажиращо действие върху организма. За предпочитащите по-твърди топ матраци има и модели с класическа полиуретанова пяна, която ще подсигури по-висока стабилност и подкрепа на тялото, нужна за добър сън. Дълги години матраци Блян се стремят да предлагат колкото е възможно по-здравословен сън на всеки, затова залагат и на топ матраци с Алое Вера в дамаската на някои от моделите. А отличителното от другите производители на топ матраци е, че предлагат и медицински топ матрак, приложим както за лежащо болни хора в домашни условия, така и за болнични заведения.
 

Топ матраци Блян - размери, в които се предлагат

Топ матраците на Блян се предлагат както в стандартните, така и в изработка на нестандартни размери. За единични размери стандартно ще срещнете възможности като 82 х 190, 90 х 200, 114 х 190 и 120 х 190. За двойни стандартни размери са приети 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190 и 180 х 200. Въпреки това, може да поръчате топ матрак Блян по индивидуални размери, ако имате нужда от по-специфична изработка. Необходимо е да се свържете с нас по телефона, в чат системата или на посоченият в сайта ни e-mail, за да ви предоставим необходимата информация, за да направите поръчка. Консултантите ни, също така, ще ви насочат, ако се затруднявате с избора на продукт. Бъдете сигурни, че ще получите нужната информация, за да направите най-добрия избор.
 

Защо топ матраци Блян са подходящо решение за дома?

Когато става въпрос за комфорта по време на сън, е излишно да се правят компромиси. Не винаги, обаче, цената на продуктите ни е по възможностите. В сайта ни SleepZone.bg, освен, че се възползвате от достъпни цени, получавате всеки топ матрак Блян и с безплатна доставка до дома - до София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и всяко друго населено място в страната, независимо кое. Следете и за периодичните промоции, които обявяваме, за да се въползвате от закупуването на качествен продукт с по-ниска от обичайното цена. Доверете ни се и със сигурност ще подобрите съня си!
Филтри
Марки
Размер
Ядро/Състав
Височина
Твърдост
С цип на калъфа
Гаранция
Цена
Приложи