Тапицирани легла и спални

Тапицирани легла и спални

Тапицирани легла и спални

Спалнята е място което ни зарежда с повече енергия за следващия ден. За това избора на тапицирано легло е от същетвено значение. Тапицираните спални и легла се превърнаха в едни от най-търсените модели, тъй като придават елегантен вид на всяка стая. Моделите тапицирани легал, които ще откриете в Sleepzone.bg предлагат класически, но и същевременно модерен стил. Моделите се предлагат в изобилиe от цветове и видове дамаски, както в нежни и пастелни цветове, така и по-смели нюанси.

Видове модерни тапицирани легла в Sleepzone.bg

При нас ще срещнете различни видове модерни тапицирани легла, които ще ви вдъхновят за обзавеждане на жилището ви. Видовете тапицирано единично легло, които предлагаме са тапицирани единични легла, тапицирано единично легло, единични тапицирани легла, тапицирано легло с ракла, луксозни тапицирани спални ( предлагат се в двойни размери). Моделите са на различни добре познати производители, като ТЕД, Mattro и Парадайс.

Размери в които ще откриете тапицирани единични легла и луксозни тапицирани спални

Видовете размери в които предлагаме тапицирано легло с ракла са не само единични 90/200, 100/200 и 120/200, но и тапицирана спалня в двойни 140/200, 144/190, 144/200, 160/200, 164/190, 180/200. Тапицираните легла предлагат не само многообразие от размери, но и се отличават с качествени материали и отлична изработка дори до най-малкия детайл.

Евтини тапицирани спални с безплатна доставка до посочен адрес

За да направим пазаруването на тапицирано легло още по-удобно, предлагаме безплатна доставка до всяко кътче на страната. Без допълнителни разходи, вашата нова тапицирана спалня ще достигне до вас бързо и удобно без значение дали се намирате във Варна, Добрич, Сливен, Перник, Пазарджик, Пловдив и София, а дори и в някое селце. Евтини тапицирани спални се предлагат с ежемесечни намаления с до - 40%, което ги прави още по-достъпни за всички.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по