Спално бельо

Спално бельо

Спално бельо (комплекти) от SleepZone.bg

Един от най-важните елементи за качествения сън е спалното бельо. Изборът на точното спално бельо е не само въпрос на личен комфорт, но и важен аспект от поддържането на доброто здраве. Некачествените или неподходящи материали могат да причинят дразнене на кожата, алергии или дори да нарушат температурната регулация през нощта. В SleepZone.bg сме избрали да предлагаме комплекти спално бельо (българско) производители, част от които - матраци ТЕД, известни със своето качество и иновации в производството на текстил за сън.

Спални комплекти - защо е важно за вашето здраве и сън?

Качеството на спалното бельо, което използваме, играе ключова роля за подобряването на съня ни. Изборът на материали е особено важен, тъй като те влияят директно на нашата кожа, телесна температура и общото усещане за комфорт през нощта. В SleepZone.bg предлагаме българско спално бельо от два вида материали, които са специално подбрани - 100% ранфорс памук и комбинация от 60% памук и 40% полиестер. Ранфорс памукът е висококачествен, плътно тъкан памук с изключителна мекота и издръжливост. Тази тъкан е особено добра за спално бельо, тъй като се усеща меко при допир с кожата и позволява на тялото да диша през нощта. Това помага за поддържане на подходяща температура и спомага за по-спокоен и непрекъснат сън. Комбинацията от 60% памук и 40% полиестер съчетава най-доброто от двата материала, предлагайки издръжливост, лекота на поддръжка и комфорт. Памукът гарантира мекота и дишане, докато полиестерът добавя сила и гарантира, че бельото остава без гънки. Използването на качествени материали за спалното бельо е съществено за здравословния сън и може да предотврати множество проблеми свързани със съня и здравето.

Спални комплекти от чаршафи, калъфки и пликове, предлагани от SleepZone.bg

Спалното бельо е не просто част от интериора на спалнята, а ключов компонент за здравословен сън. Затова предлагаме луксозно българско памучно спално бельо ранфорс от производители матраци ТЕД (често с 30% намаление), което съчетава стил, комфорт и качество. Спалното бельо на ТЕД включва комплекти, които са специално разработени да отговорят на нуждите на всеки, търсещ комфорт и стил в спалнята си. Комплектите спално бельо ТЕД са българско производство, изработени от висококачествени материали, като 100% ранфорс памук или смес от памук и полиестер, което гарантира не само мекота и уют, но и дълготрайност. Предлагаме луксозно, меко спално бельо за единични легла, приста или спалня, като има разнообразие от дизайни и цветове, които могат да се впишат във всяко спално помещение. Избирайки качествено памучно спално бельо от ТЕД, вие се доверявате на доказани професионалисти в областта на съня. Нашите комплекти спално бельо са лесни за поддръжка, дълготрайни и предлагат безпрецедентен комфорт, което ги прави идеалния избор за всеки дом.

Спално бельо - как да изберем правилното?

Изборът на качествено спално бельо влияе на качеството на съня, но и придава стил и уют на вашата спалня (например 140 х 200, 160 х 200, 180 х 200). За да направите правилния избор, е важно да вземете предвид материалите, размерите и практичността на комплектите. Спалното бельо ранфорс е отличен избор за тези, които търсят естествени материали, които дишат и са меки към кожата. Едно от най-харесваното памучно спално бельо в нашата линия е спален комплект GEO DECOR. Този комплект е перфектен за всеки, който цени красотата и функционалността в едно.

Спални комплекти - размери на чаршафи

Безпогрешният размер на спалното бельо е също толкова важен, колкото и материалът, от който е изработен. Важно е да знаете размера на вашето легло, за да изберете подходящите комплекти. В SleepZone.bg предлагаме широка гама от стандартни размери за спално бельо:
Размер 150 x 200 / 220 см е комплект, състоящ се от 3 части - чаршаф, калъфка и плик. Този размер спално бельо е подходящ за стандартни размери единични легла и приста, осигурява покритие, което позволява удобен сън без разместване на бельото.
Евтино спално бельо с размер 220 x 240 см във вариант от 5 части (чаршаф, две калъфки за възглавници и с два плика) или 4 части (чаршаф, две калъфки и един плик): Този размер е перфектен за по-големи легла, например с размери: 140 / 200, 160 / 200, 180 / 200.
Избирайки правилното спално бельо от SleepZone.bg, вие инвестирате в качеството на съня и общото благополучие на вас и вашето семейство. Независимо дали предпочитате луксозно, меко усещане на ранфорс памук за спално бельо или практичност и издръжливост на смесените материали, ние имаме правилния продукт за всяка нужда и вкус и то често на намаление.

Евтино спално бельо - цени и промоция за комплекти от ранфорс 3, 4 или 5 части (с два плика)

В SleepZone.bg знаем, че всеки клиент търси оптималното съотношение между цена и качество. За да отговорим на тази нужда, предлагаме атрактивни цени и редовна промоция на луксозно (ранфорс) и евтино спално бельо, което позволява на всеки да намери нещо подходящо за своите нужди и бюджет. При нашите комплекти няма компромис с качеството, въпреки достъпната цена, като например може да намерите евтино спално бельо от 5 части на промоция, което е с два плика, две калъфки и чаршаф, подходящо за легло 160 / 200 и други стандартни размери. Също така често предлагаме намаления на нашите ранфорс комплекти, които са изключително популярни заради своята мекота и дълготрайност. Което означава, че може да намерите намаление до 30% на българско спално бельо с ранфорс памук от производители ТЕД, което да е евтино и също така качествено. В SleepZone.bg се стремим да предложим не само качествени продукти, но и отлични цени, които да съответстват на всякакви бюджети. Затова има редовна промоция на спално бельо, което позволява да обновите вашата спалня без да нарушите финансовата си рамка.

Спални комплекти - съвети за поддръжка на чаршафи

Правилната поддръжка на спалното бельо е съществена за продължителната му употреба и запазване на качествата, които го правят толкова комфортно и привлекателно. Ранфорс памук в спално бельо е най-предпочитания материал, защото е известен със издръжливостта си и е особено подходящ за машинно пране, което улеснява поддръжката на комплекта и същевременно запазва цветовете ярки и тъканите - здрави. Също така памука не се свива и не избледнява лесно. За да гарантирате тези свойства, избягвайте излагането на директна слънчева светлина при сушене, тъй като ултравиолетовите лъчи могат да намалят яркостта на цветовете. Също така, е важно да следвате указанията на етикета за грижа на всеки продукт, тъй като прекомерната температура при сушене може да предизвика свиване дори при висококачествени материи. Следвайки тези съвети за грижа, вашето памучно спално бельо ще се запази меко, гладко и дълго време качествено.

Спални комплекти (чаршафи, калъфки и пликове) - безплатна доставка и информация

В SleepZone.bg се стремим да осигурим максимално удобство и удовлетворение за нашите клиенти. Разбираме колко важно е да получите вашата покупка бързо и лесно, затова предлагаме безплатна доставка до всички градове и населени места в България, като: Русе, Пловдив, София, Смолян, Варна, Бургас, Хасково, Велико Търново, Кюстендил, Добрич, Стара Загора, Златоград, Свиленград, Сливен, Кърджали, Ямбол, Разград, Шумен, Перник и други. Без значение къде се намирате, можете да се възползвате от нашите услуги и да получите желаните продукти без допълнителни разходи за доставка. Ако имате нужда от повече информация относно нашите продукти или се нуждаете от помощ при поръчка, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти: на тел 0882122174, в чат прозорец на сайта или на имейл: office@sleepzone.bg. Ние сме тук, за да помогнем и да направим вашето пазаруване приятно и безпроблемно.

Филтри
Марки
Комплекти
Материал
Цена
Приложи