Спални и легла

Спални и легла

Спални и легла от SleepZone.bg

Ако ви предстои покупка на легло или спалня, при нас в SleepZone.bg ще намерите богато разнообразие от спални продукти. Леглото е най-важната част от спалнята и трябва да отделите специално време, за да изберете най-подходящото за вас. Определете какви са качествата, които желаете да притежава то, дали да е тапицирано, да има ли подматрачна рамка към него, да позволява ли използване на подматрачното пространство за съхранение и други неща, които са важни за вас.
 

Видове спални комплекти и легла, които ще срещнете при нас

Матраци Mattro са производителите с най-голяма гама от продукти, които предлагаме. Дори и при леглата, те успяват да предложат на потребителите голям асортимент, от който да изберете точният за вас модел - както единични легла, така и спални, спални комплекти с матраци, дори и все по-поръчваните напоследък боксспринг легла. Предлагат се и класически легла тип хотелска основа, които може да поръчате с дамаска по ваше желание. Спални и легла с модерен изглед, които внасят както лукс, така и уют във всяко жилище. Без съмнение, най-голям интерес предизвикват типа боксспринг легла. Те комбинират всички желани от клиентите функции, което ги прави изключително практични. Могат да се причислят към категория Спални комплекти с матраци, тъй като са с включени висококачествени матраци с ортопедична покет пружинна система - една от най-добрите за сън. Моделите боксспринг легла са и с повдигащ механизъм към матраците - също предпочитана функция за по-добро организиране на дома. Може да си складирате багаж под матраците, до който имате винаги лесен достъп, благодарение на амортисьорните механизми за повдигане. В SleepZone.bg се предлагат няколко вида боккспринг легла, като разликата е основно в модела на таблите - всяка с характерни детайли, според вкуса на потребителя. Въпреки разнообразието, всички са с класически линии и форми, така че едновременно да са стилни и отличителни. Ако не желаете спални с матраци в комплект, а държите вие да изберете модела на матрака, обръщайки по-голямо внимание на това, има модели спални и легла, които ще отговорят на изискванията ви. Такива са Salvador, Picasso, Space, както и разновидностите им. Спални Salvador, Space и Picasso са с подматрачна рамка в комплект, която е също с амортисьорни механизми за повдигане. Разликата между тези модели и Salvador Base, Picasso Base и Space Base е в липсата на подматрачна рамка при вторите. Там конструкцията е тип хотелска основа, без възможност за ползване на подматрачното пространство. Независимо от модела спалня или легло, което изберете, получавате възможността да изберете безплатно дамаската според вашия вкус. Съчетайте избраното от вас легло с интериора и стила на дома си.
 

Размери на спални и легла

Водещ при нас е стремежът да предложим всичко, от което имат нужда клиентите, за да се чувстват комфортно и уютно в спалнята, създавайки благоприятна среда за сън. Освен разновидности като модели легла, предлагаме и много размери за легла - стандартни и по поръчка. Единични легла ще откриете в следните стандартни размери - 82 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 100 х 200, 120 х 190 и 120 х 200. При двойните легла и спални, най-търсени са размери 140 х 200, 160 х 200, 164 х 190 и 180 х 200. Изработната на нестандартни размери е възможна, но е необходимо предварително консултиране с нас за цена и срокове за изработка. Поръчки, направени при нас, са с безплатна до дома ви доставка, което при леглата е огромно предимство. Много от моделите пристигат и в цел вид, без да ви затрудняват с излишен монтаж след доставката. SleepZone.bg извършва доставки в цяла Българие без значение големината на населеното място - както до големи и областни градове (Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе, Добрич и др.), така и до по-малки села в труднодостъпни райони. Добрият сън е основна причина за ползотворно ежедневие! От SleepZone.bg искаме всеки клиент да има достъп до качествени продукти за сън, ето защо предлагаме много от артикулите си на промоционални цени. Възползвайте се!
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи