Спални и легла ТЕД

Спални и легла ТЕД

Спални и легла ТЕД от SleepZone.bg

Ако държите на съчетанието от красива визия и високо ниво на комфорт, легла ТЕД са точното решение за вас. Годините опит в сферата на съня и високо квалифицираните им специалисти, ги правят лидери в тази област и най-предпочитан бранд в страната. От класическо тапицирано легло, до моторно боксспринг легло ТЕД ще откриете в портфолиото им - имат предложение за всеки. Всички модели ги обединява едно - тапицирани легла са, предлагащи възможност за индивидуална поръчка в цвят, който да се съчетава с останалите мебели в дома ви. Легла ТЕД ще срещнете в няколко често срещани категории спални.
 

Видове спални и легла ТЕД

Благодарение на това, че са от много години на пазара, бранда ТЕД отлично знаят какви легла са търсени и предпочитани от клиентите. Ето защо имат богато разнообразие от продукти, между които да откриете точното легло ТЕД, подходящо за вас. Единични легла, спални с матраци, легла с чекмеджета, ТЕД боксспринг легла, основи и легла с крачета са част от видовете спални ТЕД. Всяко едно легло ТЕД може да поръчате в избрана от вас дамаска. Дамаските, между които може да избирате, са разнообразни - текстилни и кожени, в топли и студени цветове. При повечето модели легла ТЕД имате отличната възможност да изберете таблата според вкуса си и желанието каква точно визия на спалнята искате да постигнете - предлагат се както табли с класически форми и линии, така и малко по-разчупени модели. Другото, което може да е по избор, са крачетата на леглото - дали да са метални, дървени или комбинация от двата материала, избирате вие.
Най-впечатляващи спални ТЕД определено са моторните легла, които предлагат лукса да повдигате всяка една от половините на леглото според нуждите си. Идеални за релаксиране след напрегнато ежедневие, за четене на книга или дори за трудноподвижни хора, на които им се налага да са повече време на легло. Високият и несравним комфорт на този тип легла идва от начинът, по който са конструирани. Основата е необикновена, тя е с вложени покет пружини, които допълват отлично комфорта на матрака. Точно тази комбинация - матрак с покет пружини и основа със същия тип пружини придават много по-висок комфорт от стандартно легло. Такъв модел, например, е спалня ТЕД Polaris Plus El - легло от ново поколение.
 

Как да поръчате спалня ТЕД от SleepZone.bg

Първата и най-важна стъпка е да решите какви функции желаете да има спалня ТЕД, която ще поръчате. Ако се затруднявате в избора, ви съветваме да се допитате до нашите консултанти, които ще ви помогнат. Можете да направите това по телефона или директно в чат системата на сайта. След като изберете модел, може да го поръчате през сайта, по телефона или в чата. Отбележете избраната от вас дамаска и аксесоарите, които искате да допълните към леглото. След като поръчате, ще получите потвърдително обаждане от нашия екип, за да уточните доставката и всичко, което Ви интересува относно леглото. Легла ТЕД се доставят безплатно във всеки град и село в страната, до лично посочен от вас адрес - Пловдив, София, Бургас, Русе, Добрич, Варна, Стара Загора, както и до всяко малко селце, без проблем и грижа за транспорта от ваша страна. Поръчайте лесно легло ТЕД в избран от вас размер - 90 х 200, 120 х 200, 140 х 200, 160 х 200, 180 х 200 и други. Изберете цвета, материята и визията на леглото си. Създайте уютно спално пространство в дома си, където да усетите какво е качествена почивка и сън!
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи