Спални и легла Парадайс

Спални и легла Парадайс

Спални и легла Парадайс от SleepZone.bg

Матраци Парадайс, освен с висококачествените си еднолицеви и двулицеви модели, са се доказали и в производството на легла и спални. Изчистените линии и красивият дизайн са отличителни при производителя, с които той печели все по-широк кръг от потребители. Когато едно легло е с класическа визия, е много по-лесно то да се съчетае с останалите мебели в дома, ето защо моделите легла Парадайс са отличен избор, без излишен риск.
 

Разновидности легла Парадайс

Парадайс не залагат на много разновидности легла, но пък моделите, които предлагат, са едни от най-търсените - тип хотелска основа. Друг вариант предлагана от тях спалня е тапицирано легло с табла, което придава и по-луксозна визия на помещението. Моделите Universal и Oniks са от типа класически хотелскио основи, които освен за хотели, са подходящи и за използване във всеки дом. Те са на ниски крачета, като върху тях е задължително да ползвате двулицев тип матрак. Тапицирани са в натурални цветове, за да подхождат на всякакъв тип интериор. По-тъмен вариант на основа е моделът Tera, който е с по-високи крачета и позволява по-лесно почистване под леглото. Също се съчетава отлично с всеки двулицев матрак. Ако си търсите легло, което да внесе допълнителен уют в спалното помещение, спалня Tera е предложението от матраци Парадайс, което ще ви впечатли. Тапицирано легло с табла, едновременно с класическа и стилна визия. Дамаска от текстил с натурален цвят в тъмната гама - лесен за поддръжка. Високите крачета също позволяват лесно почистване под леглото. 
 

Как да поръчате легло Парадайс от SleepZone.bg

Няколко са начините, за да направите поръчка на желаното легло Парадайс в сайта ни. Лесно може да поръчате по телефона, в чат прозореца или директно от сайта. Ако имате колебания и се нуждаете от консултация, екипът ни с радост ще ви съдейства и ще ви насочи към точният модел спалня Парадайс, подходящ за вас. Телефонът, на който може да получите подробна информация, е 0882122174. Не се колебайте да ни потърсите. Спални Парадайс се предлагат стандартно в размери 90/190, 90/200, 120/190, 120/200, 160/200 и 180/200, а при основите имате дори по-голям избор от размери. Всички те се доставят до адреса ви безплатно, като единственото, което заплащате, е стойността на продукта. SleepZone.bg доставяме спални Парадайс до всяко населено място в България - както до големи и областни градове като София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и други, така и до най-малките села. Гаранция за спокоен сън е изборът на спалня Парадайс в комбинация с двулицев матрак на същата фирма - удобство и красив дизайн в едно! 
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по