Спални и легла НАНИ

Спални и легла НАНИ

Производство на спални от НАНИ

НАНИ са водещи производители на мебели за дома в това число и спални и легла. Разполагат с най-съвременно оборудване и висококачествени материали за производство на спални, гарантирайки здравина и стабилност на конструкциите. С цел осигуряване на продукти от най-висока степен на стабилност, удобство и комфорт, НАНИ създават голям асортимент от легла, които гарантират удовлетворяване на изискванията на всеки потребител. Всяка спалня НАНИ е проектирана с изискан дизайн и с внимание към всеки детайл. Като дамаската на леглата се изработва изцяло по избор на клиента от широка гама от еко кожа и текстилни материи в различни цветове, без това да оскъпява продукта, така че моделът да се впише перфектно с интериора на спалното помещение.

Легло НАНИ - разнообразие от модели

От матраци НАНИ предлагат разнообразие от тапицирани легла. Всеки един от моделите е изработен с творчески подход с най-съвременни характеристики, осигуряващ оптимален комфорт и стил. Водещи модели тапицирани легла НАНИ са: Спалня Martin и спалня Katrin, които са комбинирани с подматрачна рамка, повдигащ механизъм и табла. От матраци НАНИ предлагат опция за поръчка като спални комплекти с матрак, който е изграден от високоеластична и мемори пяна, осигурявайки спокоен и качествен сън. За потребителите, предпочитащи спалня с крачета, производителите създадоха Martin UP и Katrin UP, които ще ви осигурят допълнително проветрение на цялата конструкция и лесно почистване под леглото.

Легла НАНИ - размери и безплатна доставка

Моделите легло НАНИ се предлагат в размери 140 / 200, 160 / 200 и 180 / 200. Предлагат се спални комплекти НАНИ с матрак и без матрак - с опция да бъдат съчетани с желан от вас модел двулицев матрак. От SleepZone.bg предоставяме безплатна доставка на всички модели спални НАНИ до Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Севлиево, Ямбол, Разград и Шумен и всяко друго населено място в страната.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по