Спални и легла MATTRO

Спални и легла MATTRO

Спални и легла Mattro от SleepZone.bg

Спални и легла Mattro, предлагани от Sleepzone.bg, са отличен избор за дома ви, ако държите на красивият дизайн, стабилна и устойчива изработка, както и високият комфорт по време на сън. Когато избирате легло за жилището си, е добре внимателно да прецените какви функции е добре да има то. Разнообразието от модели е голямо, така че със сигурност ще откриете точното решение за вашия дом. Дългогодишният опит на производителя в сферата на съня, гарантира отличното качесто на продуктите им, което ги прави предпочитани от клиентите. 

Видове спални и легла Mattro

От евтини и практични легла до луксозна серия с впечатляващ дизайн са моделите на Mattro. Едно ги обединява - това че всички са тапицирани легла. Изборът на дамаска е главно предимство, което ви дава възможността да определите точният цвят и материя, пасващи на идивидуалните ви изисквания и интериор. Легла Mattro се предлагат в текстилни и кожени дамаски, като текстилните дамаски не оскъпяват продуктите допълнително. Предпочитани и модерни са легла Боксспринг, които комбинират всичко необходимо - добър сън и отлична функционалност. При тях включени са матраци, повдигащ механизъм, красива табла и топ матрак, който е перфектния завършек за добър комфорт. Топ матракът също може да изберете според мекотата, която искате да постигнете. Освен Боксспринг легла, които са комбинация от спалня с матрак, от Mattro предлагат и модели, които са без включени матраци, за да изберете матрака си отделно или да ползвате вашия, ако не е време за смяната му. Такъв тип легла са Salvador, Picasso и Space. Те са с включена в цената подматрачна рамка и повдигащ механизъм, който ги прави добро решение, ако искате да употребявате мястото под матрака за складиране на багаж. Красиви на външен вид и също с богата гама от дамаски, между които може да избирате. Ако нямате необходимост от ползване на подматрачното пространство, може да разгледате и моделите Salvador Base, Space Base и Picasso Base. Същата визия, но без подматрачна рамка и повдигане. 
Спалня Grey и спалня Brown са друга разновидност от легла Mattro, които определено са подходящи, ако държите на красива визия и лукс. Тапицирани легла с изключително висококачествени дамаски, придаващи усещане за уют. Те също са с включени подматрачни рамки и опция за повдигане.
Ако търсите по-бюджетен вариант за легло или имате хотел, вила или къща за гости, имаме предложение и за вас - хотелски легла и комплекти с матрак. Тапицирани основи, отново с дамаска по ваш избор.  Асортиментът е богат и има легла за всяко едно желание на потребителя - от евтини легла до такива от най-восок клас.

Най-добри цени, размери и безплатна доставка на легла Mattro

Спални и легла Mattro се доставят до дома ви без да се налага да заплащате нищо допълнително, освен цената на продукта. Това се отнася за всяко едно населено място, без значение дали е голям град (София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Добрич, Шумен, Сливен и др.) или малко населено място. Доставката се поема от SleepZone.bg, като освен това се възползвате и от допълнителни отстъпки, които сайта ни обявява често. Размерите, в които ще срещнете леглата, са общоприетите стандартни, но също така е възможна и изработка в нестандартни такива, след като предварително сте се консултирали с екипа ни от консултанти. Най-често търсени са единични легла в размер 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190 и 120 х 200. Двойни предпочитани размери са 140 х 200, 160 х 200, 164 х 190 и 180 х 200. Най-важно е да прецените размера на леглото така, че да улесните и избора си на матрак. 
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по