Спални и легла Геномакс

Спални и легла Геномакс

Спални и легла Геномакс от SleepZone.bg

Геномакс легла и спални са мебели, които са наложени от години на пазара, отличили се с добро качество на изработка и в същото време достъпна цена. Класическата им визия ги прави подходящи за по-широк кръг от потребители. Изработени са предимно от ПДЧ плоскости, предлагани в различни разцветки на дърво. Изборът на цвят не променя цената на продуктите. Спални Геномакс също са и доста функционални - има модели, в комплект с ракла, други с чекмеджета, повдигащ механизъм, както и походни легла. Според нуждите ви, изберете точният за вас модел.
 

Видове легла Геномакс

Според вида си, легла Геномакс се делят на няколко категории. Често търсени са единични легла, основно с размер 82 х 190 или 90 х 200. Няколко са моделите, предлагани в тези размери - Каса, Гранд, Сити 2004, Сити 2005 и др. За част от тях имате избор и на допълнителни аксесоари като табли, повдигащ механизъм и дъно. Конфигурирайте леглото както на вас ще е удобно да го ползвате. Ъглови легла Геномакс са модели Сити 2004, Сити 2009, Сити 2005 и Сити 2001. Предпочитани са основно за обзавеждане на детска стая или за възрастни хора. Някои от моделите са с включен повдигащ механизъм, което ги прави доста практични, ако нямате достатъчно място в жилището за съхранение на багаж. Все по-предпочитана функция от клиентите, понеже мястото за складиране никога не е достатъчно. Легла с повдигащ механизъм са Сити 2003, 2004, 2009, 2002, 2010, 2008, 2001 и 7003. От тях ще срещнете и двойни размери 140 х 200, 144 х 190 и 160 х 200.
По-нестандартни са леглата Сандвич и двуетажно легло Масив. Основно предпочитани за обзавеждане на детска стая. Спестяват доста място, което може да оползотворите като място за игра или други необходими мебели. 
 

Безплатна доставка на легло Геномакс от SleepZone.bg

Едно от първите неща, които ни интересуват при поръчка онлайн, е каква е цената на доставката, особено когато става въпрос за легло. Не се притеснявайте излишно за това, тъй като при нас доставката е безплатна. Поръчайте както за голям град с ежедневна доставка (Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и др.), така и до по-малко населено място, без това да оскъпи доставката. Складовата наличност на легла Геномакс също е основно предимство - поръчвате и получавате в минимални срокове, до няколко дни. Ниска цена, добро качество и отлична функционалност получавате при покупка на легло Геномакс от SleepZone.bg.
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по