Сглобяеми подматрачни рамки

Сглобяеми подматрачни рамки

Сглобяема подматрачна рамка - удобна и лесно преносима

Подматрачните рамки са задължителен аксесоар при ползване на двулицев матрак, осигурявайки хигиенична среда за сън, благодарение на проветривостта, която осигуряват, така че да се избегне появата на вредни микроорганизми. Предимството на сглобяемите подматрачни рамки е, че са удобни за съхранение и транспортиране, доставката е в кашон, а не в цял вид. Сглобяването се извършва сравнително лесно и бързо, без необходимост от инструменти. Получавате в комплект с рамката - упътване за монтаж и крепежни елементи.

Сглобяема подматрачна рамка - производители и размери

Сглобяеми подматрачни рамки за двулицев матрак се изработват в голямо разнообразие от размери: 82 / 190, 90 / 200, 120 / 190, 140 / 200, 144 / 190, 160 / 200, 164 / 190, 180 / 200, като много от производителите предоставят и изработка в нестандартни размери - 72 / 190, 75 / 180 и много други, така че да успеете да я съчетаете спрямо вашите изисквания. Доказали се производители като MATTRO, iSleep, РосМари изработват сглобяеми подматрачни рамки за двулицев матрак, осигурявайки компактност и комфорт. Много предпочитан модел е сглобяема подматрачна рамка Comfo Fix от MATTRO, която е издръжлива на натоварване с метала изработка, букови ламели и еластични държачи, които благоприятстват за обезшумяване при употреба. Изработена е с опция за добавяне на повдигащ механизъм, с който може да се ползва подматрачното пространство за поставяне на вещи. За перфектния сън е необходимо не само матрака да бъде удобен, но и подматрачната рамка да бъде внимателно подбрана. Тя осигурява еластичност, благодарение на огъващите се ламели. Към някои от сглобяемите подматрачни рамки са добавени компоненти, които предоставят възможността да се регулира степента на твърдост, спрямо индивидуалното удобство и усещане за комфорт.

Сглобяеми подматрачни рамки - цени и безплатна доставка

Насладете се на спокоен сън и дълъг период на експлоатация на матрака със сглобяема подматрачна рамка. В SleepZone.bg предлагаме често промоционални активности на сглобяеми подматрачни рамки от РосМари, MATTRO и други. Можете да се снабдите с рамка на достъпна цена, като не се налага да правите компромис с качеството. И не само! Предлагаме безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Кърджали, Пловдив, Нова Загора, Несебър, Варна, Карлово, Шумен, Панагюрище, Добрич, Русе, Плевен, Ямбол, Стара Загора, Хасково, Видин, Казанлък, Велико Търново и всеки друг град или село в страната. За запитвания и консултация нашите експертни консултанти са насреща на телефон 0882122174 и email office@sleepzone.bg. Свържете се с нас при необходимост от съдействие и помощ за избор на най-добрата рамка за вас.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи