Протектори за матрак

Протектори за матрак

Протектори за матрак - разновидности и предимства

За да използвате матрака си и да му се наслаждавате по-дълъг период е добре да го защитите, както от натрупване на прах така и от намокряне или зацапване. За това е добре, когато закупите нов матрака да го предпазите с непромокаем протектор за матраци. Предлагат се различни видове протектори, както по функция така и по тип на захващане. Всеки непромокаем протектор за матраци разполага или с ластици в ъглите, които спомагат за захващането му към матрака или представлява тип чаршаф с ластик по цялата дължина и ширина, и обхваща целия матрак. В онлайн магазин Sleepzone.bg ще откриете разнообразие от протектори за матраци от различни производители, изградени с различни материали от най-висок клас.

Непромокаеми протектори за матраци от Sleepzone.bg

Поради все по-големия интерес към протекторите за матраци в онлайн магазина ще откриете много и различни от протектори на различни производители. Един от най-предпочитаните непромокаеми протектори за матраци е на производители Mattro. Антиакарен непромокаем протектор за матрак Premium се предлага на достъпни за всички цени. Моделът разполага с ластици в ъглите, които служат за закрепяне и непропускаща течности мембрана, която не шуми при използване. Горната част на протектора е изградена от 65% памук в комбинация с 35% полиестер. Памучен непромокаем протектор за матрак с борд - Natura Eucalypt е модел на бранда ISLEEP, който е изграден от 100% Tencel текстил. Той е подходящ за по-високи матраци (до 35 см) и разполага със страничен борд, който обгръща целия матрак. Ако държите на протектор за матрак ТЕД, то може да разгледате непромокаем протектор Класик. Моделът отново разполага с ластици за прикрепване към матрака, антистатичен е, и не позволява на спалното бельо да се размества. Изграден е от сто процента полиестер и не пропускащ течности слой, който ще запази матрака ви. Протектор за матрак ТЕД 160 / 200 е сред най-предпочитаните размери.


Размери при протектори за матрак

Размерите в които се предлага протектор за матрак са единични 82 / 190, 90 / 200, 120 / 190 и двойни 140 / 200, 164 / 190 и 180 / 200. Освен във всички изброени стандартни размери, протекторите могат да бъдат поръчани и в индивидуален размер на клиента. При поръчка на протектор за матрак ние ще се погрижим да го получите безплатно до посочен от вас адрес, без значение дали ще бъде до големите градове Велико Търново, Русе, Шумен, Монтана, Варна, Добрич, София или до по-малките населени места в страната.

Филтри
Марки
Размер
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по