Повдигащи механизми за матраци

Повдигащи механизми за матраци

Повдигащи механизми за матраци от SleepZone.bg

Повдигащите механизми за матраци са много компактно допълнение към всяко легло и спалня, защото закрепвайки се към подматрачни рамки осигуряват подматрачно пространство, което е ползотворно за складиране на всякакви вещи. Това е много благоприятно за по-малки жилища, където няма достатъчно място за всички налични вещи. Чрез него ще се снабдите с допълнително пространство, което е така необходимо за всеки. Механизмът е съвместим с детско, ъглово, единично, приста или двойно легло, включително тапицирано. Спалня с подматрачна рамка и повдигащ механизъм за матрак е най-предпочитания вариант, предлага се в разнообразие от размери - за единично легло - 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 120 / 190, 120 / 200, 140 / 200, 144 / 190 и за двойно - 160 / 190, 160 / 200, 180 / 200, 200 / 200 и други. Осигурете компактност във вашия дом и повече пространство с помощта на това практично допълнение за спалнята.

Монтаж и поставяне на повдигащ механизъм с газов амортисьор за матрак или подматрачна рамка за спалня

Монтаж или поставяне на повдигащ механизъм с газов амортисьор за спалня се осъществява на подматрачна рамка или еднолицев матрак, подматрачната рамка се ползва при двулицеви матраци. Рамките, които са конструирани с метален профил са с добавени планки, които спомагат за закрепване на механизма. А при рамките, конструирани с дървен профил и при еднолицевите матраци е необходимо разпробиване на профила. Как се слага повдигащ механизъм за спалня? Слагането му се осъществява много лесно, без да са нужни по-специални монтажни инструменти и специални умения. Всички повдигащи механизми са комплектовани със схема за монтиране. Чрез този механизъм повдигането на матрака се извършва изключително лесно, дори само с една ръка, така че не е необходимо да се напрягате и да използвате сила.

Повдигащ механизъм за матрак с газов амортисьор - цена и безплатна доставка

Много желан модел е повдигащ механизъм за матрак с газов амортисьор от MATTRO, благодарение на стабилната си структура, лесното монтиране към матраци или за подматрачни рамки и достъпната цена. Повдигащ механизъм е съвместим с матрак или подматрачна рамка за легло в размер:
- 450 нютона - за рамки и матраци до със ширина 90 см;
- 750 нютона - за рамки или матраци от 91 см до 120 см;
- 1000 нютона - за рамки или матраци от 121 см до 144 см;
- 1200 нютона - за рамки или матраци над 144 см;
От SleepZone.bg предоставяме промоционална цена и безплатна доставка не само до големите градове като София, Благоевград, Варна, Пловдив, Бургас, но и до малки населени места като Харманли, Поморие, Тетевен, Айтос, Бяла Слатина и всеки друг град или село. Ако не сте сигурни как се слага повдигащ механизъм за спалня и всякакви други запитвания нашите експерти са насреща на телефон 0882122174 или e-mail office@sleepzone.bg. Зарадвайте себе си с качествени продукти на достъпни цени от SleepZone.bg

Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по