Походни легла

Походни легла

Сгъваемо походно легло с матрак - достъпни цени

Ако ви предстои покупка на походни легла, при нас в Sleepzone.bg ще откриете най-подходящото за вас походно легло с матрак на ниска цена. Походното легло всъщност представлява компактно и лесно преносимо, което е подходящо за използване както за къмпинг така и за допълнително място за сън в дома ви. Практичността на походното легло се дължи на това, че то може да бъде сгъвано и прибирано така, че да не заема много от пространството в дома ви.

Особености на сгъваемо походно легло с матрак

Походните легла са компактни и изключително леки, и не заемат много място. Конструкцията на походното легло е изградена така, че монтажа му да бъде изключително лесен. Въпреки компактните размери, походните легла са изградени така, че да предлагат по-голям комфорт. Някои от предлаганите модели, разполагат с включен в цената матрак. Въпреки лекотата на походните легла, те са изключително издръжливи и гарантират дълготрайна употреба.

Евтини походни легла с матрак от Sleepzone.bg

Фирма Росмари са известни не само с качествените си подматрачни рамки, но и с походно легло Рома с ниски цени. Моделът разполага с метален профил и 12 бр. еластични ламели. Към цената му е включен матрак - 8 см, който осигурява удобство. Походно легло Рома разполага с колелца, които позволяват лесно да пренасяте леглото. Походно легло с матрак Рома се предлага на ниска цена.

Походни легла - цени, размери и безплатна доставка

При необходимост от евтини походни легла, може да закупите сгъваемо походно легло в следните размери - 72х190, 82х190, 90х190, 90х200, 114х190, 120х190, 120х200, 140х200, 144х190, 144х200, 160х200, 164х190, 180х200. Цените в които се предлагат походните легла са ниски, достъпни за всички. Освен с приемливи цени, ние от Sleepzone ще ви изненадаме и с безплатната си доставка. Освен до градовете Стара Загора, Варна, Пазарджик, София и Пловдив, може да получите вашите евтини походни легла и в някое от по-малките населени места в страната.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Приложи
Подреди по
Подреди по