Подматрачни рамки

Подматрачни рамки

Практични и удобни разновидности от SleepZone.bg за подматрачни рамки

В сайта ни са изложени само изпитани продукти с изключително високо ниво на качеството, между които са и моделите дървени и метални подматрачни рамки. Най-предпочитаните и издръжливи рамки са именно на производителите Mattro, ТЕД и РосМари. Не само матрака е от значение за добрия сън, но и рамката, която ще поставим под него. Затова и утвърдените производители предалагат само артикули, които биха предоставили по-високо удобство на потребителя, знаейки, че и най-похваленият матрак може да е некомфортен, ако е сложен над некачествена рамка.
 

Голям избор от дървени и метални подматрачни рамки в SleepZone.bg

При подматрачните рамки се наблюдава завидно многообразие от модели, различаващи се по спецификите си. Стандартен тип рамки, модели, предоставящи регулация на твърдостта, по-луксозни модели с двойни на брой ламели, с включени крака, с повдигащи системи и механизми, както дори и такива с моторно и дистанционно задвижване и повдигане. Освен това рамките се класифицират на дървени и метални. Подматрачни рамки ТЕД, например, са конструирани с подсилени странични дървени профили, като към всеки един от моделите им може да се добави повдигащ механизъм, чрез монтаж директно на страничния профил на рамката. Дървени подматрачни рамки ще срещнете и при артикулите на РосМари. Серия Стандарт, Flex и Black Charm са точно такива, като порматрачни рамки РосМари са едни от най-често купуваните на българския пазар, наложили се благодарение на високото качество. Много от клиентите имат специални предпочитания за метална подматрачна рамка. Разнообразие от такъв тип ще срещнете под брандовете Mattro и РосМари. Металната конструкция се отличава с висока издръжливост, като към нея също може да бъде добавен механизъм. Подматрачните ламелни рамки не само поддържат матрака, но и дават възможност да допълнителна регулация на твърдостта по време на сън. Ако моделът е с двойно повече букови ламели, както и плъзгачи за регулиране, може да получите доста по-удобен сън. Освен стандартните рамки, има модели с включени в цената си крачета (подматрачни рамки с крака), които може да употребявате като самостоятелно легло. Такива са продуктите метално легло Лукс и Комфорт на матраци Mattro, както и някои от подматрачни рамки РосМари.
Без значение от особеностите на рамката, най-желани остават моделите подматрачни рамки с повдигащ механизъм, заради употребата на подматрачната площ за съхранение на вещи. РосМари подматрачни рамки с повдигане ще срещнете представени като тип ракла. Рамки Лукс и Комфорт (Mattro) също имат разновидност с повдигане, избирайки дали то да е напречно или надлъжно.
Най-впечатляващите и луксозни модели, които ще срещнете в сайта ни, са електрически подматрачни рамки. Те са с възможността за електронно задвижване и повдигане на областта на главата и краката чрез дистанционно. Подходящи както за стандартна употреба, така и за хора, на които се налага да лежат повече време на легло.
 

Евтини подматрачни рамки

Евтини подматрачни рамки ТЕД, РосМари, Mattro ще срещнете в SleepZone.bg. Промоциите, които се обявяват, дават отлична възможност на потребителите да се сдобият с подматрачна рамка на ниска цена, получавайки я дори с безплатна доставка до всяко едно място в страната, без ангажименти за ваш транспорт. До големи и областни градове като Варна, Бургас, София, Пловдив, Русе, Шумен, Разград, Велико Търново, Стара Загора, както и до всяко едно по-малко населено място в България. Размерите, в които стандартно се предлагат рамките, са единични 82/190, 90/200, 120/190 и двойни 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200. Освен тях, могат да бъдат изработени и доставени в други, нестандартни размери, което става след предварително запитване и връзка с консултантите ни. Не се чудете, а се възползвайте от подматрачна рамка на цени, достъпни за всеки. Със сигурност ще откриете подходящият за вас модел при нас.

 

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по