Подматрачни рамки ТЕД

Подматрачни рамки ТЕД

Подматрачни рамки ТЕД от SleepZone.bg

Подматрачната рамка е нужен аксесоар, когато ползваме двулицев матрак. Изборът ѝ е точно толкова важен, колкото и този на матрак, тъй като от това зависи качеството на съня. Ако искате да се чувствате наспани и отпочинали, е добре да се информирате коя рамка ще е най-добрата за вас. Ролята на всяка подматрачна рамка е да поддържа така матрака, че да не нарушава по никакъв начин комфорта му, а вече според изискванията ви, ще откриете и различни по вид модели, които са и с различни характеристики.
 

Подматрачна рамка ТЕД - какъв вид да изберете?

Матраци ТЕД са тясно специализирани в производството единствено на дървени подматрачни рамки с високо качество. Профила на всяка рамка е от здрава дървесина, издръжлива на натоварване. Ламелите са с висока еластичност - букови. Отличават се по броя на ламелите, по допълнителни функции като повдигане в определена област, както и в степента на еластичност. Ако търсите най-обикновена, класическа дървена подматрачна рамка - Standart Techno 510 е вашият модел. Ако пък искате рамка с възможно най-добра еластичност и регулиране, Wellness 810 е моделът, който ще ви предостави това. Серия Comfort (610, 620, 630 и 710) са рамки с двойно повече ламели от стандартните, като при два от моделите има възможност за допълнително повдигане под определен ъгъл - Comfort 620 е с повдигане в областта на главата, а Comfort 630 предлага повдигане на главата и краката.
 

Цени и размери на подматрачни рамки ТЕД

Размерите, в които се предлагат подматрачни рамки ТЕД, са стандартни единични и двойни (82/190, 90/200, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200). Могат, обаче, да се изработят и по ваш размер, като е необходимо да обсъдите с консултантите ни размерите си - те ще ви предоставят цена. Цените на всяка подматрачна рамка ТЕД са достъпни, като всеки месец се обявяват и промоции на избрани модели. Възползвайте се и от безплатната доставка, предлагана от нас. Тя е до ваш адрес, за да може удобно да внесете рамката в дома си, без излишен транспорт. Комфортът ви по време на сън ще се подобри значително, ако изберете точната за вас рамка, в комбинация с добър двулицев матрак. Възползвайте се!
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи