Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта - създайте своя мечтан релакс от SleepZone.bg

За да създадете комфорт по време на сън е необходимо не само да подберете точния матрак за вас, но и висококачествена подматрачна рамка. Подматрачни рамки с различна твърдост са предпочитан избор, защото осигуряват възможността потребителя сам да си нагласи степента на твърдост, спрямо собствените предпочитания. Подматрачна рамка с регулация на твърдост може да бъде с метални и дървени основи, на които са поместени ламели, които осигуряват подкрепа и проветривост на матрака. На ламелите в сферата на гърба и кръста са нанизани плъзгачи, които с лесно приплъзване променят степента на твърдост, предразполагайки тялото към пълен покой.

Подматрачна рамка с различна твърдост - производители

В SleepZone.bg предлагаме обилно многообразие от различни модели подматрачни рамки с различна твърдост на доказали се производители като MATTRO, РосМари и други. Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта се изработват с разнообразни специфики - с повдигащ механизъм, с крачета, с електронно задвижване, което ги определя като подходящи за всякакви изисквания. Много предпочитан модел подматрачна рамка с регулиране на твърдостта е Dream Flex от производител РосМари. Тя е с иновативен начин на прихващане на ламелите - чрез еластични пластмасови елементи, които дават възможност за движения осово и вертикално. Можете да се снабдите с подматрачна рамка Dream Flex с регулиране на твърдостта и в следните типажи:
- с повдигащ механизъм, което гарантира допълнително пространство за складиране на багаж;
- с крачета, благодарение на които, може да се ползва като самостоятелно легло.
Друг модел на РосМари, чиито мнения на потребителите са показателни за висок стандарт, е подматрачна рамка с регулиране на твърдостта Dream System. Тя разполага с три зони на комфорт и максимална издръжливост. Също се предлага и с повдигащ механизъм и вариант с крачета. От матраци MATTRO не отстъпвайки на качеството, предоставят асортимент подматрачни рамки с регулация на твърдост Лукс. Тя се изработва и във видовете: с повдигащ механизъм; със странично повдигане; тип метално легло и с електронно задвижване. Подберете подматрачна рамка с регулация на твърдост, за да си гарантирате спокойствие по време на сън.

Регулируеми подматрачни рамки - размери и цени

В SleepZone.bg можете да подберете висококачествени и евтини подматрачни рамки с регулиране на твърдостта, благодарение на ежемесечните ни промоционални активности. За нас мнения на клиентите са от голямо значение, затова силно препоръчваме подматрачна рамка с регулиране на твърдостта Dream System и Dream Flex от РосМари, също и серията регулируеми подматрачни рамки Лукс от MATTRO. Доверете се на подматрачни рамки РосМари и MATTRO и си гарантирайте качествена почивка. Подматрачна рамка с регулируема твърдост се предлага в разнообразие от размери: 72 / 190, 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 114 / 190, 114 / 200, 120 / 190, 120 / 200, 140 / 190, 140 / 200, 144 / 190, 160 / 200, 164 / 190, 190 / 200, 180 / 200, като при необходимост някои от рамките могат да бъдат поръчвани и в нестандартни размери. При нужда от консултация или помощ за избор на подматрачна рамка с различна твърдост, се свържете с нашите консултанти на телефон 0882 122 174 или на e-mail: office@sleepzone.bg. За ваша максимална удовлетвореност предлагаме и безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Кърджали, Пловдив, Нова Загора, Несебър, Варна, Карлово, Шумен, Панагюрище, Добрич, Русе, Бургас, Ямбол, Димитровград, Видин, Велико Търново и всеки друг град или село.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по