Подматрачни рамки с моторно регулиране

Подматрачни рамки с моторно регулиране

Подматрачни рамки с моторно регулиране

Подматрачните рамки с моторно регулиране са продукти за сън от ново поколение, подсигуряващи отлично удобство и комфорт. Моторни подматрачни рамки са пример за иновация, която предоставя възможността да се наслаждаваме на редица предимства, като повишено удобство и по-добър сън.

Предимствата на електрически подматрачни рамки

Основно предимство на електрически подматрачни рамки е възможността за персонализиране на позицията за сън. С помощта на дистанционно управление може лесно да смените позицията на краката и главата си.

Друго предимство е, че тези функции действат благоприятно и подобряват кръвообращението. Освен това повдигането на главата може да подобри дишането ви по време на сън.

Електрически подматрачни рамки за повдигане на различни части от тялото биват изработени от висококачествени материали, които обикновено са здрави и издръжливи на натоварвания. Това гарантира стабилност на подматрачната рамка.

Моторни подматрачни рамки са предпочитани модели и при хора, които са трудно подвижни или страдат от някакъв вид заболяване.

Водещ производител на електрически подматрачни рамки

Един от водещите производители на електрическа подматрачна рамка с дистанционно е РосМари. Те предлагат няколко ралични колекции електрически подматрачни рамки за повдигане на различни части от тялото, които са предпочитани сред потребителите. Освен с моторното си повдигане както в зоната само на главата или краката, или и двете опции, производители РосМари ги създават със ситемата Р, което представлява опция за регулиране на твърдостта в най-необходимите зони на гърба. Друг производител на електрически подматрачни рамки е Mattro, който предлага електрическа подматрачна рамка Лукс. Елегантния дизайн и вниманието към всеки детайл с който са изработени, гарантират отличен комфорт и удобство.

Размери и безплатна доставка на подматрачна рамка с дистанционно

Електрическите подматрачни рамки ще откриете в разнообразие от размери: 72х190 , 82х190 , 90х190, 90х200, 114х190, 114х200, 120х190, 120х200. Ако леглото Ви е с двоен размер над посочения 120/200 то е необходимо да закупите две моторни подматрачни рамки в единичен размер, за да може лесно всяка половинка да повдига рамката си както желае. При поръчка на електрическа подматрачна рамка от Sleepzone.bg, ние предлагаме безплатна доставка за цялата страна, включително до големите градове - Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник, но и до малките селца в страната. Не пропускайте възможността да подобрите качеството на съня си и да се насладите на удобството, на иновативна подматрачна рамка с дистанционно.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи