Подматрачни рамки с крака

Подматрачни рамки с крака

Подматрачни рамки с крака - правилният избор за стил, поддръжка и удобство

В допълнение към комфорта, подматрачните рамки осигуряват здрава основа за вашия матрак, подобрявайки поддръжката и удобството през нощта. Но това не е всичко! Подматрачни рамки с крачета могат да се използват и като самостоятелно легло, предоставяйки ви допълнителен избор и удобство, когато е необходимо.

Особености на подматрачна рамка подсилена с крака:

Предимствата на подматрачни рамки с крачета са много, като първото и важно е именно поддръжката на матрака. Те не само предлагат перфектната поддръжка на матрака, подматрачните рамки с крака го предпазват от нежелани деформации и пропадания.

Метални и дървени подматрачни рамки с крака предлагат удобство и ергономичност. Повечето модели метални и дървени подматрачни рамки с крака, предлагат възможност за промяна на височината на крачетата в съответствие с вашите нужди и предпочитания. Подходящи за различни типове матраци: Подматрачните рамки с крака могат да се използват с всеки вид двулицев матрак, включително пружинен и латексов.

Разнообразие от метални подматрачни рамки с крака на най-ниски цени за перфектна почивка

Една от предпочитаните модели подматрачни рамки с подсилени крачета е Максимо, предоставяща висока издръжливост до 180 кг. Подматрачна рамка подсилена с крака - Максимо е изградена със здрава метална рамка и ламели от бук, някои от тях са с двойно подсилване и ширина 10 см. Sleepzone.bg предлага богат асортимент от подматрачни рамки с крака на най-ниски цени, включително и други производители като РосМари и Ted. Предлаганите модели се предлагат в най-желаните размери, като 82х190, 90х200, 120х200, 160х200 и също така можем да предоставим и индивидуални размери, отговарящи на вашите нужди.

Качествени дървени и метални подматрачни рамки с крака на промоции и с бърза доставка

Разгледате богатото разнообразие от подматрачни рамки с крака на промоции, достигащи до -25% намаление. Освен с промоции ние ще ви изненадаме и с доставка, напълно безплатна на всяка една избрана подматрачна рамка с крака. Извършваме доставки в Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Ямбол, Разград и Шумен но и до малките селца в страната.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по