Подматрачни рамки РосМари

Подматрачни рамки РосМари

Подматрачни рамки РосМари - коя е подходяща?

Подматрачни рамки РосМари са име, утвърдено на пазара, заради доверието, което са успели да изградят в потребителите си. Качеството е водещото при изработката на абсолютно всички техни модели, което е гаранция за дълъг експлоатационен срок. Отделете време да разгледате разнообразните модели и преценете във вашия случай кой от всички е добре да изберете. Правилно избраната рамка, в комбинация с матрак, могат изключително много да подобрят качеството на съня ви. Ако не можете да прецените кой модел е точният за вас, може да комуникирате с консултантите в SleepZone.bg, които ще дадат точните насоки, индивидуални за вас. 
 

РосМари - подматрачни рамки с много вариации

При производители РосМари се наблюдава специална умисъл и отношение към клиентите при производството на продуктите им. Винаги са изпипани и до най-малката подробност, за да предложат добра опора и комфорт при спане. Понеже в много от случаите потребителите имат конкретни изисквания дали рамката да е дървена или метална, подматрачни рамки РосМари предоставят избор и за двата вида. Серията Dream System и Dream Flex са метални, а Стандарт, Flex и Black Charm - дървени. Независимо от материала на страничните профили, всяка подматрачна рамка РосМари е с букови ламели, които предоставят високо ниво на еластичност. Рамките, които ще срещнете представени като опция К са с възможност за повдигане до определен ъгъл в областта на главата и краката, а опция Г само на главата. Ако търсите подматрачна рамка с крака, РосМари имат и такова предложение. Всичките им серии рамки имат и опция с добавени крака. Това ги прави удобни за употреба и като самостоятелно легло, върху което остава да поставите само матрака. Ако търсите легло, но сте с ограничен бюджет, определено вариантите с крака са добро решение. 
РосМари подматрачни рамки от серия Black Charm ще откриете и във вариант с повдигане, задвижвано от дистанционно (с и без крачета). Този тип рамки са предпочитани и от потребители, прекарващи повече време на легло.
Всички серии рамки РосМари се предлагат и с повдигащ механизъм - странично или стандартно отваряне. Това е функцията, най-често търсена и предпочитана от клиентите, заради използването на пространството под нея за складиране на вещи.
 

Размери на подматрачни рамки РосМари

Рамките на РосМари се предлагат във всички общоприети стандартни размери, като могат да се изработват и по поръчка в нестандартни. Стандартни единични размери са 82/190, 90/200, 120/190, а стандартни двойни - 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200. Двойните размери са с греда посредата, която ви осигурява още по-голяма здравина. Без значение избрания от вас размер, доставката до дома ви ще е безплатна, тъй като от SleepZone.bg не желаем да заплащате нищо допълнително. Доставките са безплатни и до големите градове София, Пловдив, Русе, Варна, Добрич, Бургас, Стара Загора, Сливен и др., и до най-малките села в България също. Спете удобно с едни от най-добрите рамки на пазара - РосМари.
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по