Подматрачни рамки MATTRO

Подматрачни рамки MATTRO

Подматрачни рамки Mattro - страхотно средство да подобрите съня си

Подматрачни рамки Mattro ще привлекат вниманието ви първоначално с добра визия, след което с прецизната си и качествена изработка. Функцията на подматрачните рамки е да поддържат двулицевия матрак, като в същото време допълват комфорта му. Затова не е добра идеята за пренебрегване на избора на подматрачна рамка. Открийте модела, отговарящ на вашите изисквания - предлагат се варианти с класически тип ламели, такива с двойни ламели (с регулация на твърдостта), рамки с крачета и електрически подматрачни рамки.
 

Евтини подматрачни рамки Mattro - в какви размери се срещат?

Ще ви направи впечатление, че подматрачните рамки на Mattro в SleepZone.bg са на изключително достъпни за клиента цени. Това е така, защото производителя е от дълго време в сферата на производство на продукти за съня и отлично знае какво е първото нещо, интересуващо клиента, когато му предстои покупка. Затова се стремят да произвеждат едновременно висококачествени продукти, които периодично са в промоция. Поради това и подматрачни рамки Mattro са топ продукти, избирани от клиентите. Размерите, в които ще ги откриете, са както стандартни и често срещани 82х190, 90х200, 120х190,114х190, 140х200, 160х200, 164х190, 180х200, така могат да се изработят и по ваше желание в нестандартен размер. Консултантите ни ще ви помогнат с избора на модел, отговарящ на конкретни изисквания от ваша страна.
 

Безплатна доставка на подматрачна рамка Mattro

В SleepZone.bg всички продукти са с безплатна до дома ви доставка, независимо от населеното място - София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Добрич, Шумен, Велико Търново и всяко друго населено място, до най-малкото село в България. Подматрачни рамки Mattro, в комбинация с добър двулицев матрак, определено ще решат проблемите ви със съня, ако сте имали такива. Изберете модел, който пасва на изискванията ви - с повдигане, с регулиране, стандартна или електронно задвижваща се. Насладете се на спокоен и необезпокояван сън - предпоставка за добро състояние на организма и през деня. Всяка подматрачна рамка Mattro може да подобри съня ви, ако е избрана правилно.
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по