Подматрачни рамки ISLEEP

Подматрачни рамки ISLEEP

Подматрачни рамки ISLEEP в SleepZone.bg

Подматрачни рамки ISLEEP са компактно и рационално решение за всеки дом. Ако имате нужда от подматрачна рамка, която да поддържа отлично двулицевият ви матрак, моделите Easy Fix Black и Easy Fix White са точното решение. Предимството на рамки ISLEEP е, че пристигат разглобени, лесни за транспортиране и сглобяване (без инструменти). Профилът, от който са конструирани рамките, е метален, което гарантира стабилна опора и отлични експлоатационни качества. Ламелите са букови - достатъчно еластични, за да предложат максимален комфорт.
 

Каква е разликата при подматрачни рамки ISLEEP?

ISLEEP предлагат избор между два модела - и двата здрави и издръжливи на натоварване, но с няколко разлики. Подматрачна рамка ISLEEP Easy Fix White е базов модел с двойни на брой букови ламели, които предоставят високо ниво на еластичност. Лесна за сглобяване в домашни условия, без необходимост от инструменти. Предлага се само в посочените размери (70/200, 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/200, 114/190, 120/190, 120/200), без възможност за изработка в нестандартни такива. За двойни размери матраци се ползва комбинация от две рамки, поставени една до друга. При подматрачна рамка ISLEEP Easy Fix Black вече имате възможност за регулиране на твърдостта в областта на кръста. Това прави рамката подходяща за по-широк кръг от хора, тъй като може да нагласяте твърдостта й според личните си предпочитания. Също е с двойни ламели, захванати със специални гумени държачи за металния профил, които спомагат за поемането на тежестта равномерно и разпределението й по цялата площ на рамката. Разликата с модел Easy Fix White е, че при Easy Fix Black може да поръчате изработка на нестандартен размер, както и допълнителни планки на рамката, ако желаете да я използвате с повдигащ механизъм. Ако се колебаете между двете подматрачни рамки ISLEEP, трябва да решите дали ви е  нужна стандартна рамка без излишни функции или такава с възможност за допълнително регулиране и повдигане. И в двата случая получавате висококачествена подматрачна рамка, която отлично ще допълни качествата на матрака ви.
 

Подматрачни рамки ISLEEP - цени и доставка

Подматрачни рамки ISLEEP се произвеждат в Италия, но това не прави цените им високи за българския пазар, а точно обратното - в SleepZone.bg ще ги срещнете на достъпни цени, а освен това и с безплатна доставка до всеки един адрес в страната. Без значение дали ще е до голям град като Пловдив, Бургас, София, Варна, Русе, Добрич, Сливен или до малко градче или село, не заплащате нищо допълнително за това. 
Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по