КОЛЕДНИ ПРОМОЦИИ

КОЛЕДНИ ПРОМОЦИИ

Продукти за спалнята на промоция - най-големите отстъпки за годината

Време е за изгодни предложения! Сега можете да смените леглото или да обзаведете вашата спалня с матрак, топ матрак, възглавници и други аксесоари на изключително ниски цени. Насладете се на пълноценен сън като си осигурите висококачествени продукти без да натоварвате бюджета си. Ето и промоционалните отстъпки на SleepZone.bg, от които можете да се възползвате:

Еднолицеви матраци с отстъпки до -75%

Еднолицевите матраци са много практични - те са с вградена подматрачна рамка и са подходящи за поставяне на повдигащ механизъм. Така можете да си осигурите подматрачно място за складиране на вещи, което е много необходимо на всеки. В SleepZone.bg можете да избирате от голям асортимент разнообразни еднолицеви матраци, сега с до -75% намаление - с покет или бонел пружини, както и такива без пружина, изградени от високоеластична пяна, мемори пяна и други.

Двулицеви матраци с отстъпки до -80%

Двулицевите матраци са с дълъг период на експлоатация. Те също се произвеждат в голямо разнообразие от материали. Повечето модели са с две страни с различно усещане, лятна и зимна страна, някои с разместване на пластове, така че да си ги настроите спрямо своите индивидуални предпочитания за твърдост - напр. Двулицев матрак Diamond. Можете да си осигурите мечтания матрак без да натоварвате бюджета си, благодарение на промоционалните отстъпки, достигащи до -80%.

Топ матраци с отстъпки до -80%

Топ матракът е много подходящо решение за всеки, който желае да коригира степента на твърдост на своя матрак. Използват се също за възстановяване на комфорта при появата на дефекти по основния матрак. Ако и Вие усещате дискомфорт по време на сън, не се колебайте да си набавите топ матрак с до -80% намаление. Събуждайте се отпочинали и пълноценни за новия ден!

Подматрачни рамки с отстъпки до -25%

Подматрачната рамка се използва, когато сте решили да съчетаете леглото си с двулицев матрак. Тя осигурява отлично проветрение на матрака и спомага за удължаване на периода му на използване като предотвратява поява на влага и мухъл. Осигурява здравословна и антибактериална среда на сън. В SleepZone.bg можете да се снабдите с подматрачна рамка на промоционални цени, достигащи до -25% намаление от основната цена.

Спални и легла с отстъпки до 40%

Промоционалните отстъпки на спалните и леглата в SleepZone.bg достагат до -40%. Предлагаме стилни легла в многообразни модели - подходящи за собствения дом с безплатен избор на дамаска, така че да съчетаете леглото перфектно с интериора на стаята, както и такива подходящи за хотели и къщи за гости - практични и устойчиви на натоварване.

Промоционални продукти за спалнята - безплатна доставка

За нас е важно клиентът да бъде доволен. Затова сме подбрали висококачествени продукти в разнообразие от размери 72 х 190, 82 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 100 х 200, 114 х 190, 114 х 200, 120 х 190, 120 х 200, 140 х 190, 140 х 200, 144 х 190, 144 х 200, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200, осигуряваме и изработка в нестандартни размери на голяма част от продуктовата гама. Благодарение на промоционалните отстъпки, достигащи до -80%, няма да се налага да натоварвате бюджета си. Имаме и опция на изплащане, като при 4 равни вноски лихвата е 0%. Гарантираме ви безплатна доставка до входа на жилищната ви сграда, без значение от кой град или село сте - София, Пловдив, Велико Търново, Монтана, Варна, Димитровград, Смолян, Бургас и т.н.

Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по