От къде да купим матрак в България?

От къде да купим матрак в България?
30 декември 2021
Ако усещате, че старият ви матрак има много неравности и е загубил от качествата на състава си, то е време да разучите вариантите да се сдобиете с нов.
 
Избирането на матрак може да се окаже истинско приключение, особено ако не сте купували матрак скоро. На пазара ще се натъкнете на много голямо разнообразие, различни материи, възможности и състав. Качествените фирми продават матраци по поръчка и такива, които са стандартни размери. Възможностите за избор са много. Колкото и трудно да е направите своя избор, все пак първоначално трябва да започнете с фирмата/маркта, на която да заложите.

Доставчик на матраци

Едно от най-важните неща е да изберете проверен доставчик на матраци. По този начин ще можете да сте сигурни в качествата на матрака, в подбраните материали, а целият матрак ще е преминал през всички възможни тестове, преди да дойде във вашия дом. Не подценявайте и гаранцията на избрания модел. Трябва да сте уверени, че фирмата, на която се доверявате, ще ви предостави продукт, който ще използвате максимално дълго време, преди да се наложи да го сменяте или подобряване с топ матрак.

Избор на матрак във физически магазини

Това е идеален вариант за всички от вас, които не знаят точно от какво имат нужда. Във физическите магазини, можете да пробвате всички налични матраци, както удобни възглавници, които са голяма част от доброто спане. Матраците във физическите магазини са разнообразни, като твърдост и ще можете да избере кой е най-подходящият за вас. Твърдите и средно твърдите матраците, обикновено се купуват от потребителите, които предпочитат да не потъват много в матрака и от онези, които често се оплакват от болки в гърба и кръста. Ако сте от тях, можете да се насочите към по-твърдите матраци, ако все пак не сте сигурни, може да се обърнете към служителите в магазина, които да ви консултират и заедно да изберете матрак, който също така, да отговаря на определения от вас бюджет.

Пазаруване на матрак онлайн

Пазаруването онлайн на какво ли не става все по-популярно и желано от много потребители. Едно от предимствата на пазаруването онлайн е, че можете да разгледате всички продукти в сайта, които няма да са налични във физическите магазини. Често пазарувайки онлайн, може да получите различни оферти, които няма да са активни за магазините, това прави избора онлайн, много по-апетитен.
 
Пазаруването онлайн има още предимства, едно от тях е, че можете да отваряте сайта по всяко време и да останете в него колкото време имате нужда. Това ще ви позволите да разгледате внимателно всички артикули, да проверите блога в сайта, който да ви запознае със спецификите на матраците, да подпомогне избора ви и да ви даде възможност за размисъл. Чрез пазаруването онлайн можете да поръчате лесно и матракът ви да бъде доставен до дома, както и да се възползвате от телефоните в сайта, за да се консултирате със специалист.
 
Изборът на матрак е важно решение, което трябва да вземете много внимателно и за което да се консултирате със специалист. То ще ви осигури спокоен сън за дълги години и ще ви помогне да се будите с усмивка сутрин, да сте по-енергични и по-свежи. Сънят е много важен за всеки човек. Не го подценявайте. Пълноценният и качествен сън дава възможност, както на тялото, така и на ума да си починат и възстановят от динамичния ден. Важно е да бъдем здрави и физически, и психически. Затова матракът е от особено значение.

Ако имате колебания, не забравяйте, че можете да зададете въпросите си на нашите консултанти. Те ще ви насочат към най-добрите модели за вас и онези, които отговарят на бюджета ви. Специалистите са на ваше разположение, а изборът ви ще бъде максимално прецизен.
14 декември 2022
Кои матраци са подходящи за хора склонни към алергии?

Никога не можете напълно да се отървете от алергиите, но можете да направите много, за да премахнете алергените от спалнята си и да направите съня си необезпокоен.

прочети още
1 декември 2022
Най-популярните естествени материали при матраците

В тази статия сме ви подготвили повече информация за това кои са подходящите естествени материали при матраците, а също така и кои са предимствата от избора на такъв вид матрак за вашия дом.

прочети още
17 ноември 2022
Кои са основните характеристики на качествените матраци?

В публикацията сме отговорили на много въпроси, свързани с характеристиките на матрака, за да изберете най-подходящия за вас.

прочети още
31 януари 2023
Видове дамаски за легла Mattro

Придайте на своята спаля стил и я превърнете в изискано и уютно място с безплатния избор на дамаски за легла Mattro.

прочети още
2 февруари 2023
Богат избор от дамаски за дивани и холови ъгли Mattro

Определено, когато купувате диван или холов ъгъл, едно от основните предимства е да имате възможност за избор на дамаската. Важно е да разполагате с този избор, за да може перфектно да съчетаете цветовете с останалата част от жилището си.

прочети още
3 ноември 2022
Защо си заслужава да инвестираме повече при покупка на матрак?

В този материал сме подбрали 5 причини защо си заслужава да инвестирате в матрака си и как да изберете подходящия размер.

прочети още
13 октомври 2022
От значение ли е височината на матрака?

Височината на матрака има значение и е важно да се вземе предвид при закупуването на нов матрак, както и състава, разбира се.

прочети още
28 септември 2022
Какво представляват боксспринг леглата и какви са предимствата им?

Ако си търсите ново легло, може би сте се сблъсквали с термина "боксспринг". Но какво представлява леглото с боксспринг и какви са неговите предимства?

прочети още
19 септември 2022
Как да изберем матрак и възглавница според обичайната ни позиция за сън?

Матракът и възглавницата са от съществено значение за добрия и пълноценен сън. Изберете ги от доверен доставчик, какъвто е Sleepzone и се насладете на качество, добре подбран състав и голямо разнообразие.

прочети още
12 август 2022
Кои са иновациите при матраците?

Сънят вече не е скучен, защото в продължения на десетилетия най-големите компании развиват различни иновации, които определено могат да намерят приложение във вечерната ви почивка.

прочети още
29 юли 2022
Мит ли е "разкрасителният" сън?

Колко често сте чували фразата “разкрасителен сън”? Разпространена заблуда е, че следобедната дрямка има този ефект, но това съвсем не е така.

прочети още
15 юли 2022
Съвети за модерно обзавеждане на спалня

Изминали сте дългия път към закупуването на нов дом и вече и се насочвате към обзавеждането му? Именно това е частта, в която можете да се развихрите и да помислите за добро и удобно решение, което ще ползвате дълги години.

прочети още
23 юни 2022
Характеристики на двулицевите матраци

Двулицевият матрак е една от най-предпочитаните опции сред потребителите. Възможността да обръщате двете страни на матрака при нужда, е изключително комфортно.

прочети още
17 юни 2022
Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?

Изборът на матрак може да бъде много труден. Когато започнете да търсите подходящия ще забележите, че основно те се делят на еднолицев и двулицев.

прочети още
10 юни 2022
Как да поддържаме матрака чист?

Сънят е изключително важен за вашето физическо и психическо здраве. Затова е добре да му обърнете специално внимание, особено когато става дума за чистотата.

прочети още
20 април 2022
Кога топ матракът е правилният избор за вас?

С времето матракът може да се деформира, да стане плосък, неравен и да загуби комфорта си. Има решение, с което можем да предотвратим това, или поне да забавим процеса. Решението е покупка на топ матрак, който може да подобри качеството на съня ви.

прочети още
30 март 2022
Кога е време да сменим старата си възглавница?

Всички знаем колко е важно да се наспиваме добре през нощта. Средата за сън и комфортът ни влияят на качеството на съня ни. Остарялата, неудобна възглавница затруднява много повече заспиването и може да доведе до още куп неприятности.

прочети още
9 февруари 2022
Необходим ли ви е протектор за матрак?

Купуването на матрак е важно решение за всеки човек. Сънят е изключително важен за цялостното физическо и психическо състояние на човека, затова трябва да се избира внимателно. Но трябва ли протектор за матрак, след като той вече е закупен, ще разберете в днешната статия.

прочети още
14 януари 2022
Защо е важен съставът на матрака?

Всеки един от факторите на матрака е изключително важен за качеството на съня и цялостното състояние на тялото и ума ви. Затова днес ще ви помогнем да разберете защо е важен съставът на матрака ви и как правилно да го изберете.

прочети още
21 декември 2021
Твърдост на матраците. Твърд или мек матрак да изберем?

Ако сте решили, че е време да смените старите си матраци с нови, вероятно се натъквате на всякаква информация - какво е най-добре да се купи, какво да изберете и за какво да внимавате.

прочети още
30 ноември 2021
Размери на матраци – стандартни и нестандартни размери

Колко е важно да можете да направите изборите, от които имате нужда. Матраците са най-важните за създаване на максимален комфорт и е важно да знаете, че можете да ги получите във всеки размер.

прочети още
17 ноември 2021
Размери и цени на матраци. Как да изберем?

Важно е да изберете подходящ матрак, за да можете да се насладите на максимален комфорт за позицията на тялото си и за качеството на съня си.

прочети още
9 ноември 2021
Какъв е срокът на годност на матраците и колко често трябва да ги сменяме? 

Матракът е най-важният за качеството на съня и вашето удобство по време на спане.

прочети още