Ортопедични матраци

Ортопедични матраци

Ортопедични матраци от SleepZone.bg - за здраво тяло и здрав сън

Ортопедичният матрак е матрак със сравнително по-твърда повърхност за сън, целенасочено осигурявайки правилна подкрепа на гръбначния стълб и ставите. Всички ортопедични матраци са силно препоръчвани за хора с проблеми, които засягат костите, ставите, връзките, мускулите и сухожилията. Може също да се използват и като превантивна мярка, за да бъдат избегнати подобни оплаквания.

Защо да се спрем на ортопедичен матрак?

Ортопедичен матрак е перфектният избор, ако се нуждаете от повишени нива на опора. Проектирани са по начин, че да се грижат за гърба на ползвателя, като го поддържат в правилна позиция. Ортопедичните матраци се препоръчват, ако имате оплаквания от болки в гърба или просто, за да предотвратите подобни. Всички ортопедични матраците помагат за насърчаване на здравословна поза при сън, поддържат изравняването на гръбначния стълб и разпределят тежестта равномерно върху матрака. Резултатът е по-здравословен и пълноценен сън. Започнете деня си с усмивка, събуждайте се свежи и без болки. Има много мнения относно ортопедичен матрак и масово хората споделят, че се събуждат по-бодри и отпочинали. Изберете най-добрите ортопедични матраци от SleepZone.bg. Тук можете да откриете медицински ортопедичен матрак на Блян, ТЕД, НАНИ, Магнифлекс, Mattro и други, подходящ за дискова херния, за сколиоза и други заболявания. Производител Verthora са специализирани в производството на ортопедични матраци за спалня, като медицински твърд ортопедичен матрак VertheSlapping е един от моделите, подходящи при дискова херния. Техните модели се изработват с различни по плътност и твърдост полимери, съобразени с персоналните нужди на полвателя.

Размер и цена на твърд ортопедичен матрак

Ортопедичният матрак обикновено е по-твърд от другите матраци. Опциите са еднолицев и двулицев вариант на ортопедичен матрак на добра цена. Ако сегашният ви матрак ви причинява дискомфорт и се чувствате по-уморени, когато се събуждате, отколкото като заспите, време е да помислите за нов матрак. Проверете, от какъв размер се нуждаете. Предлагат се стандартно 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200 и 180/200. Възползвайте се от периодично предлаганите промоционални отстъпки до -75% и изберете най-добрите ортопедични матраци от широката гама на модели. Еднолицев медицински ортопедичен матрак от доказани марки като ТЕД, НАНИ, Парадайс, MATTRO и др., както и двулицеви ортопедични матраци за спалня от същите производители и още Магнифлекс, iSleep и др, ще се погрижат за вашия здравословен сън и комфорт. Предлагаме ви и безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Несебър, Варна, Сливен, Шумен, Ямбол, Добрич, Русе, Видин, Плевен, Хасково, Пловдив, Велико Търново и всеки друг град или село. Не се колебайте, изберете сега вашият модел сред най-добрите ортопедични матраци, които SleepZone.bg предлага. За консултация, нашите специалисти са насреща на 0882 122 174.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по