Олекотени завивки

Олекотени завивки

Летни и зимни олекотени завивки за спалня, предлагани от SleepZone.bg

Ако искате да спите спокойно и необезпокоявано, а също да придадете и уют на спалното помещение, ние ви предлагаме модели олекотена завивка, с които ще постигнете това. Изборът на олекотена завивка и като общо продуктите за съня изобщо не трябва да се подценява, тъй като избрани правилно, определено ще повишат удобството по време на сън - предпоставка за събуждане в добро настроение.
 

Видове олекотена завивка в SleepZone.bg

Основно олекотените завивки се делят на видове според сезона. При нас предлагаме както тип лятна, така и зимна олекотена завивка. Разликата е в пълнежа и неговия грамаж. При моделите летни завивки той е 150 гр/м2 вата, а при всички зимни завивки - 300 гр/м2. Всички предлагани от нас модели са качествени, с плат от микрофибър, предпазващ от задържане на прах. Могат да се изпират в домашни условия до 30 градуса.
 
Ако търсите цветни олекотени завивки, моделите на матраци Mattro ще ви впечатлят с визията си в цвят корал и тъмно синьо. Наситени цветове, създаващи уют в спалното помещение. Предлагат се и в бял цвят - за любителите на класиката.
 
Качествени цветни олекотени завивки за спалня ще откриете при нас в два размера - 150/210 и 200/210 см., достатъчни за употреба както на единични легла, така и на големи спални.
 

Евтини олекотени зимни и летни завивки в разпродажба

Цената винаги е определяща при избора на продукт, затова ние от SleepZone.bg се стараем винаги да обявяваме промоции и да пускаме в разпродажба олекотени завивки - както летни, така и зимни. Продуктите ни ще получите и с безплатна доставка до дома, без значение от населеното място. Доставяме качествени и евтини зимни и летни олекотени завивки до всички точки в страната - до София, Пловдив, Панагюрище, Враца, Видин, Варна, Сливен, Велико Търново, Бургас, Несебър, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, дори и до най-малките села. Възползвайте се!
Филтри
Марки
Размер
Цена
Приложи