Мит ли е "разкрасителният" сън?

Мит ли е "разкрасителният" сън?
29 юли 2022

Всъщност, нощният сън е този, който осигурява красота и всички трябва да си го набавят всяка нощ. В следващите редове ще разберете интересни факти и информация за съня, която ще ви накара да бъдете по-отговорни към него.

Мит ли е разкрасителният сън?

Истината е, че ако си мислите, че магически ще станете по-красиви, то това няма как да се случи. Друг факт е, че необходимото количество сън ще ви помогне да изглеждате по-отпочинали, с по-сияйна кожа и много по-енергични.

Некачественият сън може да повлияе и на теглото ви, защото докато спите се редуцират хормоните на стреса, а те са много важни за загубата на излишното тегло. Състоянието на кожата ви ще бъде много по-добро, ако се наспивате добре във времето между 23 и 8 часа сутринта. Това е оптималното време, в което трябва да се опитвате да заспивате, за да може да си набавите достатъчна почивка и да сте готови за новия ден.

Ако се питате, какво точно означава разкрасителен сън, то това е времето ви за почивка през нощта, но по-пълноценно и по-качествено. Заложете на нов еднолицев или двулицев матрак, сложете протектор, който да го държи винаги чист и не се колебайте да заложите на качествено спално бельо. Всичко това ще ви помогне да си предоставите по-добра почивка и да разберете, какво ви дава разкрасителният сън.

Как лошият сън влияе на здравословното ви състояние?

Разбира се, влошаването на съня може да е причинено от сериозни проблеми, затова ако имате симптоми на недоспиване, е добре да потърсите лекарска помощ. Другият вариант е да се насочите към качествени матраци, които ви очакват в Sleepzone. Има голямо разнообразие, което ще отговори на вашите нужди и ще може да спите по-пълноценно и качествено.

Ако не успявате да отпочивате добре, ще забележите, че ставате много по-раздразнителни, в сравнение с подобни ситуации в миналото. Ще бъдете много по-разконцентрирани и може да правите елементарни грешки в работата, които да ви костват разговор с шефа. Не забравяйте и че некачественият сън може да се отрази сериозно на здравето ви, което ще проличи по тъмните кръгове под очите, нездравата кожа, както дори психически проблеми.

Недоспиването може да доведе до депресии, паник атаки, раздразнителност и още куп състояния, които може да предотвратите само, ако поспите няколко часа повече и си предоставите по-високо качествена почивка.

Разкрасителният сън не е нищо повече от добра програма на заспиване, по-дълго време, което отделяте само за сън и правилните пособия за целта. Затова ви препоръчваме да се насочите към спазването на режим на съня. Оставете електрониката и се отдайте на почивка със загасени лампи и в тихо помещение.

Относно това, което може да ви предостави по-голям комфорт, заемете се с проучване на нов матрак, различни предложения ви очакват в Sleepzone. Изберете правилната твърдост, състав и дори спално бельо, за да може да изпитате удоволствието от разкрасителния сън, който ще ви донесе спокойствие, красива кожа и добро психическо, и физическо здраве.

14 декември 2022
Кои матраци са подходящи за хора склонни към алергии?

Никога не можете напълно да се отървете от алергиите, но можете да направите много, за да премахнете алергените от спалнята си и да направите съня си необезпокоен.

прочети още
1 декември 2022
Най-популярните естествени материали при матраците

В тази статия сме ви подготвили повече информация за това кои са подходящите естествени материали при матраците, а също така и кои са предимствата от избора на такъв вид матрак за вашия дом.

прочети още
17 ноември 2022
Кои са основните характеристики на качествените матраци?

В публикацията сме отговорили на много въпроси, свързани с характеристиките на матрака, за да изберете най-подходящия за вас.

прочети още
31 януари 2023
Видове дамаски за легла Mattro

Придайте на своята спаля стил и я превърнете в изискано и уютно място с безплатния избор на дамаски за легла Mattro.

прочети още
2 февруари 2023
Богат избор от дамаски за дивани и холови ъгли Mattro

Определено, когато купувате диван или холов ъгъл, едно от основните предимства е да имате възможност за избор на дамаската. Важно е да разполагате с този избор, за да може перфектно да съчетаете цветовете с останалата част от жилището си.

прочети още
3 ноември 2022
Защо си заслужава да инвестираме повече при покупка на матрак?

В този материал сме подбрали 5 причини защо си заслужава да инвестирате в матрака си и как да изберете подходящия размер.

прочети още
13 октомври 2022
От значение ли е височината на матрака?

Височината на матрака има значение и е важно да се вземе предвид при закупуването на нов матрак, както и състава, разбира се.

прочети още
28 септември 2022
Какво представляват боксспринг леглата и какви са предимствата им?

Ако си търсите ново легло, може би сте се сблъсквали с термина "боксспринг". Но какво представлява леглото с боксспринг и какви са неговите предимства?

прочети още
19 септември 2022
Как да изберем матрак и възглавница според обичайната ни позиция за сън?

Матракът и възглавницата са от съществено значение за добрия и пълноценен сън. Изберете ги от доверен доставчик, какъвто е Sleepzone и се насладете на качество, добре подбран състав и голямо разнообразие.

прочети още
12 август 2022
Кои са иновациите при матраците?

Сънят вече не е скучен, защото в продължения на десетилетия най-големите компании развиват различни иновации, които определено могат да намерят приложение във вечерната ви почивка.

прочети още
15 юли 2022
Съвети за модерно обзавеждане на спалня

Изминали сте дългия път към закупуването на нов дом и вече и се насочвате към обзавеждането му? Именно това е частта, в която можете да се развихрите и да помислите за добро и удобно решение, което ще ползвате дълги години.

прочети още
23 юни 2022
Характеристики на двулицевите матраци

Двулицевият матрак е една от най-предпочитаните опции сред потребителите. Възможността да обръщате двете страни на матрака при нужда, е изключително комфортно.

прочети още
17 юни 2022
Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?

Изборът на матрак може да бъде много труден. Когато започнете да търсите подходящия ще забележите, че основно те се делят на еднолицев и двулицев.

прочети още
10 юни 2022
Как да поддържаме матрака чист?

Сънят е изключително важен за вашето физическо и психическо здраве. Затова е добре да му обърнете специално внимание, особено когато става дума за чистотата.

прочети още
20 април 2022
Кога топ матракът е правилният избор за вас?

С времето матракът може да се деформира, да стане плосък, неравен и да загуби комфорта си. Има решение, с което можем да предотвратим това, или поне да забавим процеса. Решението е покупка на топ матрак, който може да подобри качеството на съня ви.

прочети още
30 март 2022
Кога е време да сменим старата си възглавница?

Всички знаем колко е важно да се наспиваме добре през нощта. Средата за сън и комфортът ни влияят на качеството на съня ни. Остарялата, неудобна възглавница затруднява много повече заспиването и може да доведе до още куп неприятности.

прочети още
9 февруари 2022
Необходим ли ви е протектор за матрак?

Купуването на матрак е важно решение за всеки човек. Сънят е изключително важен за цялостното физическо и психическо състояние на човека, затова трябва да се избира внимателно. Но трябва ли протектор за матрак, след като той вече е закупен, ще разберете в днешната статия.

прочети още
14 януари 2022
Защо е важен съставът на матрака?

Всеки един от факторите на матрака е изключително важен за качеството на съня и цялостното състояние на тялото и ума ви. Затова днес ще ви помогнем да разберете защо е важен съставът на матрака ви и как правилно да го изберете.

прочети още
30 декември 2021
От къде да купим матрак в България?

Ако сте решили, че е време да се сдобиете с нов матрак, то вероятно се питате къде и как може да го направи. Новият матрак ще ви предостави възможността да спите по-пълноценно и да се насладите на по-качествен сън за по-кратко време. 

прочети още
21 декември 2021
Твърдост на матраците. Твърд или мек матрак да изберем?

Ако сте решили, че е време да смените старите си матраци с нови, вероятно се натъквате на всякаква информация - какво е най-добре да се купи, какво да изберете и за какво да внимавате.

прочети още
30 ноември 2021
Размери на матраци – стандартни и нестандартни размери

Колко е важно да можете да направите изборите, от които имате нужда. Матраците са най-важните за създаване на максимален комфорт и е важно да знаете, че можете да ги получите във всеки размер.

прочети още
17 ноември 2021
Размери и цени на матраци. Как да изберем?

Важно е да изберете подходящ матрак, за да можете да се насладите на максимален комфорт за позицията на тялото си и за качеството на съня си.

прочети още
9 ноември 2021
Какъв е срокът на годност на матраците и колко често трябва да ги сменяме? 

Матракът е най-важният за качеството на съня и вашето удобство по време на спане.

прочети още