Методи на плащане

Как може да заплатите поръчаните продукти в магазин Sleepzone.bg

 

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

 

1. Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера при получаването на стоката. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта! Чрез този вид наложен платеж, търговецът се освобождава от задължанието за издаване на касов бон. Разписката за пощенски паричен превод замества касовия бон като документ за извършено плащане.

 

2. Банков превод

При избор на този вид плащане, ще получите в най-кратки срокове Проформа фактура на e-mail, по която да извършите плащането. Като основание на плащането впишете номера на проформата.
Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!

Нашите банкови сметки са:
Фирма: СЛИЙП ЗОНА ООД / SLEEP ZONE Ltd.
IBAN: BG32UBBS80021039533550
Банков код: UBBSBGSF
При банка: ОББ (Обединена Българска Банка)

 
3. Плащане с кредитна или дебитна картa
 
  • Вариант 1 - с регистрация в ePay

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, която сте регистрирали или желаете да регистрирате в epay.bg, може да платите лесно и бързо! При избиране на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на epay.bg, където трябва да въведете своето потребителско име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки! Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превод по нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера! 

 

 Заплащане на матрак с ePay - вариант 1

 

  • Вариант 2 - без регистрация в ePay

Ако желаете да заплатите поръчаните от Вас продукти с кредитна или дебитна карта през сайта, но нямате регистрация в ePay, изберете опция за плащане "Плащане с ePay", след което изберете опцията "Плащане с карта". Не е нужно да имате регистрация в ePay, за да извършите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превод по нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера! 

Покупка на матрак с карта

Ако срещате затруднения при плащане с карта през сайта, може да ни се обадите на тел. 0882 122 174, за да ви съдействаме!

  • Вариант 3 - плащане с карта на куриера

Ако желаете да заплатите поръчаните от Вас продукти с кредитна или дебитна карта на куриера, изберете опция за плащане "наложен платеж". При получаване на избрания от Вас продукт имате опция за плащане с кредитна/дебитна карта на куриерската фирма, която разполага с мобилен пос терминал.


4. Покупка на изплащане (стоков кредит) през TBI Bank

С TBI Pay пазарувате лесно и удобно.

Ето как да го направите:

1. Изберете продукт от сайта, добавете го в количката и изберете метод на плащане "Плащане с TBI Pay". След като завършите поръчката, наш служител от Център за обслужване на клиенти ще се свърже с вас, за да ви помогне да изберете своя погасителен план и да попълни данните за кредита.

2. Представител на TBI ще се свърже с вас, за да регистрира искането за кредит. След одобрение на заявката, ще получите SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачите снимки на личната си карта в приложението на Банката.

3. Последна стъпка. Получавате линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ви е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с вас, за да подпишете дистанционно. Вие трябва само да продиктувате уникалния код, който сте получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получавате на подадения от вас email.

4. След дистанционното подписване на договора, наш служител от Отдел Логистика ще се свърже с вас на посочения телефонен номер за уточняване срока за доставка на поръчания от вас продукт.

5. И вече сме на финала! Очаквайте покупката/ите си на адрес в уточнения срок.

С TBI Pay покупките ви са защитени:
Не пропускайте при покупка на вноски с TBI Pay да добавите застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научете повече за защитата като се свържете с наш служител 0700 17 571 / *8242 или прочетете ТУК. (https://tbibank.bg/lichno-bankirane/potrebitelski-krediti/zashtiti-svoq-kredit)

*Ако срещате затруднение, свържете се с наш консултант на тел: 0882 122 174 или изпратете запитване на email: office@sleepzone.bg

При покупка на продукти на стойност над 150 лв. изплащането е с 0% оскъпяване на 4 равни вноски!

* Пример: Двулицев матрак на цена от 400 лв. - заплащането става на 4 равни вноски по 100 лв. на месец.

 

Важно!
Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.