Метални подматрачни рамки

Метални подматрачни рамки

Метални подматрачни рамки от SleepZone.bg - висока издръжливост на натоварване

Подматрачните рамки са задължителен елемент при използване на двулицев матрак. Металните подматрачни рамки са широко разпространени, защото осигуряват стабилна издръжливост и поддръжка на матрака. Изработени са от метален профил и букови ламели. За да бъде максимално удобен матрака е необходимо да се съчетае с качествена подматрачна рамка. Подсилена метална подматрачна ламелна рамка е много добро решение, защото осигурява здравина, удобство и проветривост. Предпочитана метална подматрачна рамка е и такава с включен механизъм за повдигане. Благодарение на него се осигурява подматрачно пространство, където могат да се складират разни вещи. Механизъм на метални подматрачни рамки се монтира директно на фабричните планки на рамката, без да се налагат пробивания.

Метална подматрачна рамка за легло - производител, разновидности и размери

Доказан производител като MATTRO, също и РосМари предлагат широк асортимент от метални подматрачни рамки с цена на промоция и различни размери - единични 82/190, 90/200, 120/190 и двойни 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200. Необходимо е размерът на рамката да съвпада с този на матрака. Така че ако матракът е с нестандартен размер, някои от моделите рамки се предлагат за изработка също в нестандартни размери, за да съчетаете перфектно елементите, така че съня ви да не бъде нарушен, а пълноценен. Можете да се снабдите с модел с различни спецификации. Някои са подсилени, подходящи за хора с наднормено тегло. Ламелна метална подматрачна рамка Линия и Комфорт от матраци MATTRO са изключително стабилни на натоварване, а най-подходяща е подсилена метална подматрачна рамка Максимо. Тези модели и други се предлагат и под вид с крачета, благодарение на което може да се използват и като самостоятелно легло. Друга благоприятна характеристика за рамки е опцията за регулиране на твърдостта. С нея можем да настроим степента на твърдост, спрямо нашите индивидуални предпочитания. Много предпочитани варианти са моделите от серия Оптима и Лукс на MATTRO и серията Dream System на производител РосМари. Можете да се насладите и на метална подматрачна рамка с електронно задвижване, с която ще регулирате степента на повдигане в зоната на краката и главата, така че да я настроите спрямо моментната заетост - спане, четене на книга, гледане на телевизия и други. Електронното задвижване се осъществява с дистанционно, включено в комплекта, което гарантира, че с едно натискане на бутон може да задвижите горната или долната част на леглото. Разгледайте модел Лукс - предложение на българския бранд матраци Mattro. Специално добавените в модела ограничители не позволяват разместването на матрака и осигуряват допълнително удобство и комфорт.

Метална подматрачна рамка - цени с промоция и безплатна доставка

В SleepZone.bg предлагаме широк асортимент от метални подматрачни рамки на промоционални цени. Снабдете се с метална подматрачна рамка за легло на добра цена от доказан производител за максимален комфорт с включен механизъм и с различни размери. Производители на подматрачни метални рамки Mattro и РосМари предлагат ежемесечно промоция на разнообразен вид подматрачна метална рамка. За да бъдете максимално удовлетворени предоставяме и безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Кърджали, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Нова Загора, Несебър, Варна, Карлово, Шумен, Панагюрище, Добрич, Русе, Плевен, Ямбол, Хасково, Видин, Велико Търново и всеки друг град или село. При проявен интерес можете да се свържете с нашите консултанти на телефон 0882 122 174 или e-mail office@sleepzone.bg, които компетентно ще ви информират и насочат към най-предпочитаните за вас метални подматрачни рамки на добри цени. 

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по