Матрак Magnistretch

1 656,65 лв. 1 949,00 лв.
  • Марка: Магнифлекс
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Промоцията на матрака е валидна до 31.07.2024 г.!

 

Подробна информация

Матрак Magnistretch - Магнифлекс

Луксозният италиански бранд Матраци Магнифлекс е спечелил доверието на клиенти по целия свят, включително и суперзвезди като италианския футболист Джанлуиджи Буфон. Използваните от производителя специфични и иновативни технологии в изработката на продукти за сън, позволяват на марката да предлага на своите потребители модернистичност и високо качество. Матрак Magnistretch е модел, изработен по технология, единствена по рода си, която наистина позволява на тялото да почива по най-здравословния начин.

 

Матрак Magnistretch - разрез

В сърцевината на матрак Magnistretch  са разположени няколко слоя пяна с висока еластичност, профилирани по специфичен начин, образувайки патентованите Stretch пластинки. Използвайки натиска от тялото на спящия, те се движат в противоположни посоки - към краката и към главата. Това води до деликатно разтягане на гръбначния стълб, постепенно увеличаване разстоянието между прешлените и последващо подобрение на кръвообращението. Освен това, се облекчава напрежението в междупрешленните дискове и в ставите. В калъфа на матрак Magnistretch е добавен 2 см мемори пяна, която реагира на всеки оказан натиск и създава приятен обгръщащ ефект. За изтънчения вид на матрак Магнистреч допринася и специалния му Otlast калъф, притежаващ терморегулиращи и влагоабсорбиращи свойства.

Матрак Magnistretch - легло

Дамаската е антибактериално и антиакарно обработена, цялото ядро е проветриво, а за идеална хигиена, калъфът е снабден с цип за лесна поддържа и почистване. Матрак Magnistretch е модел, предназначен за целителите на комфорт при сън, желаещи пълен релакс на всяка част от тялото. 

Характеристики на матрак Magnistretch:

  • Сърцевина от три слоя високоеластична пяна 
  • Strech пластини, движещи се под влияние натиска на тялото
  • Деликатно разтягане на гръбнака и облекчаване на напрежението
  • 2 см мемори пяна в калъфа с обгръщащ ефект
  • Калъф с цип Outlast - терморегулиращ и влагоабсорбиращ
  • Антибактериална и антиакарна обработка
  • Отлична вентилация на цялата сърцевина

Степен на твърдост - среден.
Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Цена на м2 - 1375 лв.

Доставка

Всички продукти в SleepZone.bg се доставят БЕЗПЛАТНО до всички села и градове!

Характеристики
Твърдост
средно твърд
Височина
25 см
Цип на калъфа
да
В какъв вид се доставя
на руло
Гаранция
безсрочна
Купи на изплащане