Матрак Lavender Memory, TED -60%

343,20 лв. 858,00 лв.
Промо
  • Марка: TED
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Подробна информация

Матрак Lavender Memory - предимства

Матрак Lavender Memory от ТЕД

За всички почитатели на лукса, комфорта и прецизната изработка, матраци ТЕД предлагат внушителният и неустоим двулицев модел Lavender Memory. Матракът ще ви очарова със своите солидни пет сантиметра мемори пяна, разположена от едната страна, благодарение на която ще се почувствате сякаш лежите върху облак. Тя ще обгърне тялото ви, като внимателно ще се адаптира към всяка негова извивка, ще елиминира напрежението в мускулите и ще ви отпусне. Мекота, удобство и релакс - това са гарантирани усещания при всеки контакт с Lavender Memory. Ядрото на модела е изградено от високоеластичната Nova Flex пяна. Тя е иноватовен материал, разработен от Матраци ТЕД, който осигурява оптимална и надеждна поддръжка на гръбначния стълб.
Матрак Lavender Memory - разрез

Пяната притежава профилирана повърхност, създаваща масажиращ ефект върху тялото и осигуряваща добра въздухопроводимост към ядрото на матрака. Благодарение на своята плътност, Nova Flex поема тежестта на тялото и го придържа в здравословна позиция за сън. Lavender Memory e непружинен модел, при който ортопедичността и комфортът успешно се допълват. Матракът предлага две страни на ползване с различно усещане за твърдост.

Матрак Lavender Memory - дамаска

Дамаската му е изработена от текстил с втъкани нанокапсули с ухание на лавандула, което се отключва при всеки допир. Ароматът на лавандула намира широко приложение в производството на продукти за сън, благодарение на своя успокояващ и релаксиращ ефект. Ароматерапия напоследък се налага все повече като един от най-благоприятните природосъобразни средства за лечение на стрес, безсъние, потиснатост и депресия. Доказано е, че хората отговарят на чувството за мирис на емоционално ниво. Уханието на лавандула със сигурност ще ви спомогне да реласкирате и подготвите тялото си за спокоен сън. Матрак Lavender Memory разполага с цип, с помощта на който можете да сваляте калъфа и да го поддържате лесно. Текстилът на модела е обработен по специална технология, която не позволява разпространението на акари и други бактерии. Не се лишавайте от това, което по природа ви принадлежи. А именно комфортният и пълноценен сън. 

Матрак Lavender Memory - характеристики

Характеристики на матрак Lavender Memory:

  • Ядро от иновативна Nova Flex пяна

  • 5 см мемори пяна от едната страна на матрака

  • Профилирана пяна от другата страна

  • Две лица с различно ниво за твърдост

  • Непружинен модел

  • Текстил с лавандулов аромат

  • Калъф с цип за лесна поддръжка

  • Антиакарен и антибактериален

  • Гаранция: 5 години

Доставка

Всички продукти в SleepZone.bg се доставят БЕЗПЛАТНО до всички села и градове!

Характеристики
Твърдост
средно твърд
Височина
20 см
Цип на калъфа
да
В какъв вид се доставя
на руло
Гаранция
5 години
Купи на изплащане