Матрак Lavender Memory

355,20 лв. 888,00 лв.
+ПОДАРЪК
 • Марка: TED
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Матрак Lavender Memory - подарък възглавници

Промоцията на матрака е валидна до 22.04.2024 г.!

 

Подробна информация

Матрак Lavender Memory - предимства

Матрак Lavender Memory от ТЕД

Внушителният и неустоим двулицев матрак Lavender Memory на производителя ТЕД е за всички почитатели на лукса, комфорта и прецизната изработка. Матракът очарова клиентите със своите солидни 5 см. мемори пяна, разположена от едната страна, създаваща неописуемо усещане на комфорт. Тя обгръща тялото като внимателно се адаптира към всяка негова извивка и така води до елиминиране на напрежението в мускулите. Мекота, удобство и релакс са гарантираните усещания при всеки контакт с матрак Lavender Memory. Сърцевината на модела се състои от високоеластична Nova Flex пяна - иноватовен материал, разработка на Матраци ТЕД, осигуряващ оптимална и надеждна поддръжка на гръбначния стълб.
Матрак Lavender Memory - разрез

Пяната притежава профилирана повърхност, която осигурява добра въздухопроводимост към ядрото на матрака и освен това има нежен масаживащ ефект. Благодарение на своята плътност, Nova Flex поема тежестта на тялото и го придържа в здравословна позиция за сън. Lavender Memory e непружинен модел, който съчетава в себе си високо ниво на ортопедичност и комфорт. Матракът разполага с две страни с различно усещане за твърдост.

Матрак Lavender Memory - дамаска

Дамаската му е изработена от текстил с втъкани нанокапсули, които освобождават леко ухание на лавандула при допир. Ароматът на лавандула намира широко приложение в производството на продукти за сън, благодарение на своя успокояващ и релаксиращ ефект. Ароматерапия нашумя като ефективно природосъобразно средство за лечение на стрес, безсъние, потиснатост и депресия. Уханието на лавандула води до релаксация и подготвя тялото за спокоен сън. Матрак Lavender Memory разполага с цип, с помощта на който калъфът може лесно да бъде свален. Текстилът на модела е обработен по специална технология, която не позволява разпространението на акари и други бактерии. Не се лишавайте от това, което по природа ви принадлежи - комфортен и пълноценен сън!

Матрак Lavender Memory - характеристики

Специфики на матрак Lavender Memory:

 • Сърцевина от иновативна Nova Flex пяна

 • 5 см мемори пяна от едната страна на матрака

 • Профилирана пяна от другата страна

 • Две лица с различно ниво за твърдост

 • Непружинен модел

 • Текстил с лавандулов аромат

 • Калъф с цип за лесна поддръжка

 • Антиакарен и антибактериален

 • Гаранция: 5 години

Доставка

Всички продукти в SleepZone.bg се доставят БЕЗПЛАТНО до всички села и градове!

Характеристики
Твърдост
средно твърд
Височина
20 см
Цип на калъфа
да
В какъв вид се доставя
на руло
Гаранция
5 години
Купи на изплащане