Матрак Lavender Duo, TED -60%

324,00 лв. 810,00 лв.
Промо
  • Марка: TED
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Подробна информация

Двулицев матрак Lavender Duo - снимка

Двулицев матрак Lavender Duo от ТЕД

Търсите матрак, който да е подходящ за цялото семейство и който да ви избави от безсънието и неспокойния сън? Матрак Lavender Duo на матраци ТЕД е продуктът, който ще ви осигури комфорт, здравословен сън и успокояваща ароматерапия. Той е съставен от най-предпочитаните материали. Във вътрешността е разположена ортопедична покет система от индивидуални пружини с височина 12 см, които разпределят равномерно тялото по повърхността. Те реагират на оказания натиск индивидуално и по този начин движенията на единия партньор не пречат на съня на другия.

Матрак Lavender Duo - позиция за сън

От двете страни пружините са защитени от качествена полиуретанова пяна. От едната страна тя е 2 см, а от другата 3 см. За екстра усещане от едната страна е добавен слой от 2,5 см мемори пяна, която реагира на температурата на тялото, следвайки специфичните му извивки. Адаптиращата се пяна снема напрежението и кара всеки мускул на тялото да се отпусне до постигането на дълбок релакс. За допълнителна здравина матрак Lavender Duo притежава полиуретанов борд, който защитава ядрото. Специално за всички, страдащи от безсъние, неспокоен сън и тревожност, в дамаската на двулицевия модел са добавени нано капсули, излъчващи дискретен лавандулов аромат, който успокоява съзнанието и кожата. Калъфът е от висококачествен текстил, който е нежен и приятен на допир, и допринася за перфектното усещане по време на сън. Сбогувайте се с трудното заспиване, безпокойство и липса на енергия с антибактериален матрак Lavender Duo на матраци ТЕД!

Двулицев матрак Lavender Duo - разрез

Лавандула и положителното й действие върху организма:

- Елиминира проблемите със съня и умората - Нежният лавандулов аромат действа на нервната система като я успокоява.

- Намалява стреса и тревожността - Лавандулата действа отпускащо, защото ароматът й намалява нивата на стресовите хормони в организма.

Лавандула - полезни свойства

- Облекчава емоционалните разстройства - Учени са установили, че лавандуловият аромат повлиява и балансира централната нервна система.

- Облекчава главоболието и мигрената - Лавандулата е пръв помощник, ако страдате от често главоболие или мигрена.

- Проблеми с дихателната система - Ароматът на чудотворното растнение е благоприятен за бронхите. Благодарение на антисептичното си действие, лавандулата подобрява дишането и облекчава астмата.

Матрак Lavender Duo - характеристики

Характеристики на двулицев матрак Lavender Duo:

  • Термоактивна мемори пяна - 2,5 см
  • Полиуретанова пяна - 2 см
  • Ядро от ортопедична мулти покет система - 12 см
  • Полиуретанова пяна - 3 см
  • Борд от полиуретанова пяна
  • Дамаска Lavender с успокояващ аромат на лавандула
  • Избор между две твърдости - средна и мека страна
  • Антибактериално и антисептично действие

Доставка

Всички продукти в SleepZone.bg се доставят БЕЗПЛАТНО до всички села и градове!

Характеристики
Твърдост
среден към мек
Височина
20 см
Цип на калъфа
не
В какъв вид се доставя
на руло
Гаранция
10 години
Купи на изплащане