Матраци

Матраци

Качеството на вашия сън има огромно влияние върху вашето здраве и начина, по който се чувствате всеки ден. А в основата на добрия сън стои изборът на подходящ матрак. Важно е да знаете, че няма универсален модел, който да удовлетвори нуждите на всеки човек. Затова е пропоръчително да направите проучване и да подберете подходящия вид, твърдост, материали и дори визията на вашия матрак. Само така ще сте сигурни, че вашият нов матрак ще отговори напълно на вашите индивидуални нужди и изисквания.

За да ви помогнем да направите най-добрия избор, в онлайн магазина на SleepZone.bg сме селектрирали разнообразни модели от качествени и комфортни матраци. Независимо дали търсите еднолицеви матраци, или по-скоро предпочитате двулицеви матраци, сред нашите предложения ще откриете решение, което отговаря на вашите нужди.

Изберете от богата гама модели с различни размери, структура и допълнителни характеристики, които ще направят съня ви по-приятен. Ние предлагаме матраци, изработени от предпочитани и актуални материали, като мемори пяна, латекс, полиуретан и др. Ще откриете варианти с покет пружини, бонел пружини или с ядро, направено от пяна, за да имате гъвкавост при избора на предпочитана твърдост и балансирана опора на тялото. Нашите експерти внимателно селектират предложенията и работим само с доказани производителите, които успяват да предоставят качество, дълготрайност и издръжливост, съчетани с повишен комфорт и удобство.

Доверете се на SleepZone.bg и поръчайте своя нов матрак, който ще ви позволи да се радвате на зареждаща и енергизираща почивка всяка нощ. А на сутринта ще се събуждате заредени с енергия и с усмивка на лице!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по