Матраци Verthora

Матраци Verthora

Матраци Verthora от SleepZone.bg

Матраци Verthora са развиващ се бранд, предлагащ иновативни продукти, разработени със специална ортопедична система за сън - Traction. Този тип система е отличителна със специфичен профил на пяната от едната страна, като всеки прорез е под определен ъгъл. Чрез лягане върху оребрената конструкция се подпомага разтеглянето на гръбнака в две противоположни посоки (към главата и краката). Точно това щадящо обтягане възстановява правилната му анатомична позиция. Всички матраци Verthora са създадени с цел правилна грижа и разположение на гръбнака по време на сън. Подходящи са за хора, страдащи от гръбначни заболявания като дискова херния, сколиоза и др.
 

С какво матраци Verthora са по-различни?

Патентованата система със специфично оребрение на пяната (Traction) прави матраци Verthora единствени по рода си. Всеки един матрак Verthora в горната си част е със този слой, който благодарение на еластичните си и по-меки ребра елиминира дискомфорта и осигурява спокойна и възстановяваща среда за сън. По време на отмора се увеличава разстоянието между гръбначните прешлени, благодарение на уникалната структура на ядрото, която се ползва само в определена от производителя посока. Благодарение на ефекта от обтягането, мускулатурата се отпуска максимално и с течение на времето се формира правилен мускулен стереотип, който подобрява състоянието на гръбначния стълб като внимателно го отвежда до правилната му позиция.
Общото между всички матраци Verthora е Traction системата, а това по-което се различават е останалата част от конструкцията на ядрото. При модел VertheComfort имате възможност за обръщане на долните ядра, които са две отделни за двойните размери матраци. Това прави модела с регулируема твърдост - осигурява ви възможност да нагласите своята половина с различна твърдост от тази на партньора ви. При модели VerhteSlapping и VertheProximate получавате възможността да поръчате матрак в твърдост според височината и килограмите ви, така че да си осигурите възможно най-комфортен и здравословен сън. Ядрата при двойните размери също са отделни, предоставяйки ви възможността за различна твърдост на всеки от партньорите.
Размерите, в които може да поръчате матрак Verthora, са както стандартните (82/190, 80/200, 90/200, 100/200, 120/200, 140/200, 160/200, 164/190, 180/200 и 200/200), така и нестандартни размери според индивидуалните ви изисквания. 
 

Матраци Verthora с безплатна доставка от SleepZone.bg

Ако сте избрали своят матрак Verthora от сайта ни, ще го получите с безплатна доставка до дома си, без необходимост да заплащате допълнителни такси. Безплатната доставка е от голямо значение, когато поръчвате матрак, тъй като спестявате значителна сума от допълнителен разход за това. Извършваме доставки в цялата страна - както до голямите градове (Пловдив, Варна, София, Бургас, Русе, Пазарджик, Перник, Добрич, Велико Търново, Сливен, Стара Загора, Благоевград и др.), така и до най-малките села в труднодостъпни райони. Ако все още не сте избрали точният за вас продукт, може да го направите с наша помощ като се свържете с нас на тел. 0882 122 174. Професионален екип от консултанти ще ви съдейства, за да получите най-доброто според индивидуалните ви нужди. 

 

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по