Матраци ТЕД

Матраци ТЕД

Матраци ТЕД от SleepZone.bg

Няма клиент, който да не е чувал за матраци ТЕД - най-големият производител на продукти за съня в България. Това са и най-търсените и едни от най-качествените продукти, които ще откриете на българския пазар. С течение на годините, бранда се развива и залага на специалисти, които разработват продуктите с главна цел постигане на максимален комфорт на потребителите, като в същото време се грижат и за здравословния им сън. Все повече потребители се интересуват от качеството на съня си, което ги отвежда несъмнено към продудктите на матраци ТЕД.

 

Матраци ТЕД - видове, които предлагаме

В SleepZone.bg ще откриете както двулицеви, така и еднолицеви матраци на ниски цени, благодарение на ежемесечните промоции, които обявяваме. Може да се сдобиете с матрак ТЕД, който едновременно да е от висок клас, но и на добра цена - условие, което повечето от потребителите имат, когато избират матрак. Ще откриете еднолицеви матраци с вградена подматарачна рамка, които също така са подходящи и за монтаж на повдигащ механизъм към тях. Удобство, което може да използвате, когато не разполагате с достатъчно жилищна площ или просто търсите вариант за още едно място за съхранение на багаж. Използването на подматрачното пространство също е едно от първите условия, които поставят клиентите, когато се свързват с нас за покупка на матрак. Матраци ТЕД също така предлагат и висококачествени двулицеви матраци, които отговарят на всички изисквания за добър и качествен сън. Всеки един двулицев матрак ТЕД може да се ползва от двете страни, което определено удължава живота на матрака, в много от случаите дори ще разполагате с две страни на матрака, които са с различно усещане за твърдост. Има и модели, които са с определени страни за различните сезони - от едната страна матракът се ползва в студените месеци, а от другата страна през топлите.

 

Как да направите поръчка на матрак ТЕД?

Матрак ТЕД може да поръчате лесно през платформата на сайта ни SleepZone.bg, която ви дава възможност да изберете размера, който желаете, независимо дали е единичен размер 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190 или двоен - 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200.Може дори да направите поръчка по индивидуален размер, който да се изработи специално за вас. Ако по някаква причина ви затруднява поръчка през сайта, може да се свържете с консултантите ни по телефона или в чат системата, които с радост ще ви съдействат. Могат дори да ви насочат към определен за вас матрак ТЕД, който да пасне идеално на изискванията ви. Без значение дали ще поръчате еднолицев или двулицев матрак ТЕД, ще го получите с напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес - до Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе, както и до всяко едно населено място в страната. Не отлагайте покупката на нов матрак, а се погрижете за здравето си с точният за вас модел. Добрият сън гарантира и доброто настроение през деня!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по