Матраци с покет пружини

Матраци с покет пружини

Матрак с покет пружина - чувство на релакс и правилно разпределение на телосложението

Матрак с покет пружина е много интересен за ползвателите заради многобройните си положителни характеристики. Съставен е от индивидуално обгърнати в отделни джобчета покет пружини, които благоприятстват за чувство на комфорт. Именно те гарантират и поддръжка на гръбначния стълб в подходяща позиция, също така разпределят тежестта на тялото равномерно. Изключително предпочитани са от двойки, защото при ползване от двама човека, движенията по време на сън на единия, не нарушават съня на другия партньор. Изработената по този начин система благоприятства за облекчаване болки в кръста, ставите и гърба. Друго предимство е, че предоставят много добра пропускливост на въздуха, гарантирайки антибактериалност и предотвратяват среда за нежелани микроорганизми.

Матраци с покет пружини, комбинирани с мемори пяна, профилирана пяна, високоеластична пяна и др.

За още по-несравним комфорт, производителите моделират матраци с покет пружини в комбинация с профилирана, високоеластична и мемори пяна. Значително любими са матраци с покет пружини и мемори пяна, покет пружините благоприятстват за ортопедичността, а мемори пяната допълва за несравнимото усещане на мекота при допир. Произвеждат се във вариант еднолицев и двулицев матрак с покет пружини. Предимството на еднолицеви матраци с покет пружини е, че съдържат подматрачна рамка, а двулицевите модели често са моделирани с различни страни на твърдост, с лятна и зимна страна и продължителността на живот на матрака е по-дълъг при обръщане периодично. Без значение дали ще се спрете на еднолицеви или двулицеви матраци с покет пружини няма да сгрешите.

Производители, размери и цени на матрак с покет пружина

Поради големия интерес, все повече производители като ТЕД, MATTRO, НАНИ, Магнифлекс и др. произвеждат все по-широк асортимент от матраци с покет пружина. Може да прегледате матрак с покет пружини на ТЕД - Lavender Duo, който е с две страни с различно усещане; Матрак с покет пружини на ТЕД - Adry Cool Max, който е с охлаждащо действие; Двулицев матрак с покет пружини Stress Free на матраци MATTRO, който е комбинация от тези и още екстри и много други модели, които предлагаме в SleepZone.bg. Размерите са стандартни: 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200, 180/200 и 200/200. Допълнително при желание на потребителя, при определени модели се предлага и изработка на нестандартни размери. Предлагаме ви и безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Несебър, Варна, Сливен, Шумен, Кърджали, Добрич, Русе, Видин, Плевен, Димитровград, Пловдив, Велико Търново и всеки друг град или село. А благодарение на ежемесечните ни промоционални отстъпки, достигащи до -75%, можете да се радвате на матрак с покет пружина на изненадващо добра цена! При възникнали запитвания, консултантите ни са насреща на телефонен номер 0882 122 174.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по