Матраци с охлаждащ ефект

Матраци с охлаждащ ефект

Матраци с охлаждащ ефект - отличен избор за освежаване по време на сън

Ако сте сред хората, търсещи най-доброто за съня през жегите, за да се справите с топлите нощи и да се събуждате свежи, то матрака който ще ви помогне е именно, охлаждащият. Изградени от специални материали, охлаждащ матрак успява да регулира и поддържат свежестта и температурата на тялото. Пяната която разполага със свойството да охлажда, всъщност е гел пяната, която е със структура на мемори пяната. Матраците с охлаждащ ефект са решение, което промени комфорта.

Предимства на матрак с охлаждащ ефект

  • Матраците с охлаждащ ефект регулират температурата.
  • Подобряват комфорта по време на сън, като се адаптира към контурите на тялото.
  • Проветривата им структура не позволява развитие на бактери и не само, но и не позволява задържане на влага.
  • Подходящи са за хора, които имат проблем с изпотяването. Ако страдате от прекомерно изпотяване, то матраците с охлаждащ ефект са чудесен избор за вас.

Матрак с охлаждащ гел – видове и производители

Матраци с охлаждащ ефект се предлагат както в двулицев, така и в еднолицев вариант. Според личните ви предпочитания, матрака може да бъде както пружинен – pocket и бонел, така и непружинен. Охлаждащата гел пяна може да бъде заложена в матраците, както със специално профилиране, така и с гладка повърхност. Матраците с охлаждащи свойства се предлагат от повечето производители на пазара. Матрак с охлаждащ гел може да срещнете на производителите Mattro, TЕД, Магнифлекс, Isleep, Нани и много други.

Размери и безплатна доставка на матрак с охлаждащ ефект

Добре е да сте наясно с размера от който се нуждаете. Матраците с охлаждащ ефект се предлагат в много и различни варианти - 82х190, 90х200, 114х190, 120х200 и по-големи размери 140х200, 160х200 и 180х200. Повечето от производителите предлагат и изработване на размери по поръчка на клиентите. Матраците с охлаждащ ефект може да поръчате на ниски цени с до -80% % и с безплатна доставка до Кюстендил, София, Бургас, Пазарджик, Монтана, Русе и до всеки друг град или село.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по