Матраци с бонел пружини

Матраци с бонел пружини

Матраци с бонел пружини от SleepZone.bg - комфортност и стабилност

Матраците с бонел пружини са класика, доказани във времето с осигуряване на удобство и релакс по време на сън, както и със стабилността си във времето - дори след дълга експлоатация, матрак с пружина бонел ще е в перфектно състояние. Предлагат се еднолицеви и двулицеви матраци бонел. Ние от SleepZone.bg, предлагаме голям и разнообразен асортимент качествени модели.

Структура на матрак с пружина бонел

Матраци с пружинен пакет бонел - разполагат с класическо пружинно ядро от стоманени бонел пружини, които благоприятстват за издръжливостта на матрака. Този тип система осигурява отлична поддръжка на гърба, предлага ортопедичност и несравним комфорт. Конструкцията им е дишаща, благодарение на което се предотвратява поява на благоприятна среда за развитие на бактерии и акари. Въздухът циркулира свободно в междупружинното пространство, придавайки усещане за свежест, дори и през горещите месеци.

Производители на матраци с пружинен пакет бонел

Матраците с бонел пружини са най-древния вид матраци. Доказали се производители като MATTRO, ТЕД, Парадайс, Хегра и др. продължават да ги изработват, поради издръжливостта и удобството, които те ни предоставят. За постигане на допълнителни екстри или различна степен на усещане на твърдост, някои от матраците с бонел се съчетават и с други материали за достигане на максимална удовлетвореност на потребителите. В SleepZone.bg можете да прегледате модели на еднолицеви и двулицеви матраци с бонел. Във всеки еднолицев матрак с бонел пружини е вградена и подматрачна рамка. Много предпочитан модел е еднолицев матрак Колори с пружинен пакет бонел на ТЕД. И не само - еднолицев матрак с бонел пружини Air Memory, Венера Лукс, Форест Спринг и много други на матраци Mattro са сред най-впечатляващите варианти. Двулицеви матраци бонел също са много интересни, поради факта, че са пригодени за ползване от двете страни (като някои модели имат различно усещане за всяка от страните), което значително увеличава експлоатационния период. Производители Хегра са помислили за хората с наднормено тегло, техни модели издържат натоварване до 150 килограма.

Избор на правилния матрак с бонел пружини - размери и промоционални цени

Размерите, в които се изработват матраците с бонел пружини варират между много богат асортимент: 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200 и 180/200. Допълнително при желание на потребителя, при някои видове се предлага и изработка на нестандартен размер. И тъй като ние от SleepZone.bg сме доволни, когато клиентите са доволни, ви гарантираме безплатна доставка до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Стара Загора, Несебър, Варна, Сливен, Шумен, Ямбол, Добрич, Русе, Видин, Пловдив и всяко друго кътче на страната. И не само - следете сайта,защото промоционалните цени при нас достигат до -75% намаление!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи