Матраци Парадайс

Матраци Парадайс

Матраци Парадайс - мнения

 

Матраци Парадайс, предлагани от SleepZone.bg

Матраци Парадайс са познати на българския пазар с висококачествените продукти за сън, които предлагат. Основна част от портфолиото им са еднолицеви и двулицеви матраци, в допълнение с топ матраци, подматрачни рамки, протектори, възглавници, легла и спални. Матраците им се отличават не само с високия комфорт, който предлагат, но и с красиви и дизайнерски визии, внасящи лукс в помещението за сън.
 

Видове матраци Парадайс

Моделите матраци на Парадайс се делят основно на еднолицеви и двулицеви, като се предлага богат асортимент на клиента, от който да избере точният за него матрак. Вложените материали в матраците са разнородни, с високо качество, предлагащи на потребителите матраци с различна степен на твърдост. Независимо дали си търсите матрак, който да е ортопедичен и по-твърд, по-мек модел или такъв със средна степен на твърдост, от матраци Парадайс ще ви предложат решение. Ще срещнете модели с класически пружини тип бонел, с модерна система като покет пружини (всяка опакована индивидуално в текстилен джоб), както и модели без пружини с различни по вид пяна. Най-предпочитани са т.н. хибридни матраци, които комбинират няколко по вид материали. Например, това са матраците с покет пружини и мемори пяна, които предоставят най-високо ниво на комфорт. Всеки един матрак Парадайс се предлага в двойни и единични размери. Най-често срещаните единични размери са 82/90, 90/200, 114/190, 120/190, а най-поръчваните двойни 140/200, 144/190, 160/200, 164/190 и 180/200. Матрак Парадайс може да поръчате и в нестандартен размер, в случай, че имате нужда от такъв. Имайте предвид, че такава поръчка може да направите само преди консултация с консултант по телефона и в чат системата на SleepZone.bg. Консултантите ни могат не само да запишат поръчката ви, но могат и да ви дадат съвет и да предложат модел според изискванията ви.
 
Матраци Парадайс - ниски цени
 

Матраци Парадайс с по-ниски цени и безплатна доставка

Когато предстои покупка на матрак, всеки един клиент се интересува първо дали може да го закупи на по-ниска цена. Матраци Парадайс ежемесечно обявяват промоционални отстъпки, чрез които може да получите желаният от вас модел с по-ниска цена. Освен това, се възползвате и от безплатната доставка, която SleepZone.bg осигурява. Доставки се извършват както до големи и областни градове като София, Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Добрич и други, така и до всяко едно малко населено място. Възползвайте се от ниските цени в SleepZone.bg, както и от безспорно доказаното качество и комфорта, който предлагат матраци Парадайс.
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по