Матраци НАНИ

Матраци НАНИ

Матраци НАНИ от SleepZone.bg

Матраци НАНИ са едни от най-мащабните производители на матраци и други продукти за сън в България. Стартират производството на матраци преди много години и с течение на времето се специализират все повече в изработката на продуктите си, докато не достигат нивото си към момента - едни от най-търсените матраци. Това се случва благодарение на целта им да доставят максимално удобство във всеки дом на разумна цена. 
 

Какъв матрак НАНИ да изберем?

Основно матраци НАНИ се класифицират на два вида - двулицеви и еднолицеви матраци НАНИ. Когато ви предстои покупка на матрак, първото нещо, което трябва да определите, е дали имате нужда от двулицев матрак, който се ползва с отделна подматрачна рамка или еднолицев матрак, който е с вградена метална рамка. Това, всъщност, е отличителното при еднолицеви матраци НАНИ - вложената рамка в тях е с метален профил, за разлика от моделите на другите производители, които са с дървена такава. Еднолицевите модели са Каспия Pocket Spring и Каспия Полифлекс. Те са подходящи както за единични и ъглови легла, така и за спални с двойни размери. Ако леглото ви, обаче, разполага с подматрачна рамка или искате да използвате матрака от двете страни, определено подходящ за вас е двулицев модел матрак. Там асортиментът е по-богат, като може да избирате между пружинни и безпружинни модели с висококачествена изработка, предоставящи чудесен комфорт и релаксиращо действие на организма. Покет матраците като Аруба и Аруба Мемори са едни от най-търсените на българския пазар модели с покет пружини, а бестселърите от серия Сирена - Сирена Мемори, Сирена Ултрафлекс и Сирена Фреш Мемори определено са предпочитани висококачествени матраци без пружини, с които да постигнете комфорт на ново ниво. 
 

Безплатна доставка на матраци НАНИ

От SleepZone.bg не желаем клиентите ни да са ангажирани с допълнителни такси и условия, когато става въпрос за закупуване на матрак. Точно поради тази причина, доставката на продуктите за сън, предлагани в сайта ни, е безплатна. Може да поръчате освен до офис на куриера, така и до вашия адрес, без да заплащате нищо допълнително, освен цената на матрака. За всички градове и села в страната се извършват доставки - София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Шумен, Русе, Велико Търново и др. Цените също се актуализират редовно, с обявяване на месечни промоции. Възпозлвайте се от тях като закупите матрак НАНИ с отстъпки, стигащи до -400 лв. за двоен размер - 140 x 200, 144 x 190, 160 x 200, 164 x 190, 180 x 200. За единичните размери отстъпките им стигат до -200 лв. за размер 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190 и други. Спете комфортно, необезпокоявано и здравословно на матраци НАНИ!
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по