Матраци MATTRO

Матраци MATTRO

Матраци Mattro - качество на достъпни цени

Продуктовата гама на бранда Mattro ще ви предложи множество избор от артикули - еднолицеви и двулицеви матраци на достъпни за клиента цени. Продуктите, изработени от матраци Mattro, преминават през прецизна и деликатна изработка с внимателно подбрани материали, които осигуряват най-високо ниво на комфорт. Марката Mattro се предлага на българския пазар повече от 10 години и определено познава и знае как да зарадва всички потребители. Матраци Mattro сбъдват желанието за постигане на здравословен и пълноценен сън.

 

Матраци Маттро - видове матраци и вложени материали

Всеки отделен продукт под бранда Mattro се изработва с отлични характеристики и свойства, които дават възможност за постигане на цялостен комфорт по време на сън. Еднолицеви и двулицеви матраци Mattro се изработват по специална технология така, че ядрото им да бъде с отворена структура, което гарантира на потребителите напълно здравословна среда за сън, без появата на вредни за организма ни акари. Освен това всеки един матрак преминава през антибактериална обработка, което позволява продуктите да бъдат използвани и от деца. Вложените в матраците материали имат свойството да придават ортопедичност и да отпуснат тялото и мускулите така, че да се насладите на истински качествена почивка. Матраците на Mattro са обгърнати с нежни на допир дамаски, които осигуряват мекота при допир с кожата. Моделите, които предлагат, са изградени от индивидуално опаковани покет пружини, бонел пружини, термочувствителна мемори пяна, висококачествена полиуретанова пяна, SD - пяна, HR пяна, матраци с вложена естествена канела в ядрото, с аромат на лавандула и много други.

 

Матраци Mattro - размери

Матраци Маттро се предлагат както във всички стандартни размери, така и в различни от стандартните: 70/180 см, 72/190 см, 82/190 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 100 /200 см, 114/190 см, 120/190 см, 120/200 см, 140/190 см, 140 х 200 см, 144/190 см, 144 х 200 см, 160/190 см, 160/200 см, 164/190 см, 164/200 см, 180/200 см, 200/200 см.

 

Еднолицеви матраци Маттро

Еднолицевите матраци на фирма Mattro разполагат със стабилна вградена дървена подматрачна рамка, която е изключително издръжлива и може да бъде използвана с повдигащ механизъм така, че да използвате изцяло подматрачното пространство.

 

Матраци Mattro - правилният избор

Защо да заложим на матраци Маттро? Предлагат достъпна цена не само за матраци, но и за всички останали продукти за сън. Стремят се към изключително удобство и определено ще забравите за болките в гърба и схващанията. Подарете си удобство, спокойствие, нежност и здравословен сън с матраци Матро.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по